Jump to content

Оцени ову тему

karadjordje

Препоручена порука

On 8. 6. 2015. at 7:38, Jesus Of Suburbia рече
E pa, više bih volio da mi ćerka jednog dana sluše ove ljude gore, nego ove fine, nevine, časne domaće pjesme. Ne zamjerite, ja bih sad da postavim nekoliko domaćih pjesama koje sam primjetio da su baš popularne, a vi samo naslov pogledajte:

Ja ovih pet videa što si ih postavio pokazao onom svom jednom prijatelju a on nije

mogao doći sebi od zaprepaštenja kako je bio sablažnjen - čisti satanizmus, kaže.

Подели на овим сајтовима

@@Muramasa,

Грешиш, оба жанра су за пакао. Први због дивљаштва, а други због патетике. :-) Видиш како се сатана игра са вама - од неких, преко музике, прави дивљаке, од неких плачи..чкице итд. :-Д  Још вас је и убедио да сте на супротним странама, па се као препирете чија музика је боља. То вам је предукус пакла. ;-)))  

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 8. 6. 2015. at 20:28, todor рече

@@Muramasa,

Грешиш, оба жанра су за пакао. Први због дивљаштва, а други због патетике. :-) Видиш како се сатана игра са вама - од неких, преко музике, прави дивљаке, од неких плачи..чкице итд. :-Д  Још вас је и убедио да сте на супротним странама, па се као препирете чија музика је боља. То вам је предукус пакла. ;-)))  

Ti si sad napisao tačno to što je ovaj jedan exorcista

rekao na engleskom u ovom videu (6:40) od 5:50 do 6:14,

to je jedan on najpoznatijih sadašnjih exorcista na svijetu:

Djavo rado i često mjenja taktiku zavodjenja kako bi vas uveo

u konfuziju i zbunio, "oblbnuo", (napravio budalama kako se to

kaže ovdje kod nas na češkom). Pogledajte cijeli video ko hoće.

Vidjet je da si ti Todore dosta dobro uveden u tu problematiku

i informisan, svaka čast, pogledajte cijeli video, on tamo govori

u više navrata o moći djavla na engleskom, inače je maltežanin:

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/nejnovejsi-videa/311020-168-hodin-exorcista-kde-psychiatrie-nepomuze/

8086.gif

Подели на овим сајтовима

On 8. 6. 2015. at 7:19, Muramasa рече

Ako vam se ne svidja satanska muzika, ajde da se dogovorimo da nama ostavite AC DC, Black Sabbath, Iron Maiden i ostale sataniste, a vi za Raj uzmite Eru Ojdanica i Drljacu.

Не долази у обзир... joooj  ... металац -православац,чак се и римује  :D

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 8. 6. 2015. at 21:06, Зосима рече

Не долази у обзир... joooj  ... металац -православац,чак се и римује  :D

da, to je jasna stvar

https://goo.gl/rHJ83f

:D

Подели на овим сајтовима

Uskoro novi album soulfly-a,sa zanimljivim coverom i nazivom albuma... :good2:

1521748_10206840492239222_87135590011718

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Знате како,истина је да се метал текстови доста баве том тематиком , али је битно рећи да они уствари више осуђују и критикују  хришћанство ,него што славе ђавола...

Да ћу вам пример најбољег треш метал албума свих времена групе Slayer...ако погледате омот,јасно се види где су они стрпали кардинале и остали клир,додуше католички,нас су поштедели... :)))

R-367069-1328284299.jpeg.jpg

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 8. 6. 2015. at 20:36, Zayron рече

Djavo rado i često mjenja taktiku zavodjenja kako bi vas uveo

u konfuziju i zbunio, "oblbnuo", (napravio budalama kako se to

kaže ovdje kod nas na češkom). 

Добро рече тај човек.

То ''облбнути'' се код нас још каже ''измајмунисати'' ( :D ), али ту већ долазимо на терен ''еволуције'', што је друга тема.  :)

Подели на овим сајтовима

On 8. 6. 2015. at 21:36, Зосима рече
Знате како,истина је да се метал текстови доста баве том тематиком , али је битно рећи да они уствари више осуђују и критикују  хришћанство ,него што славе ђавола...

Ljudi obicno ne razumeju da je to umetnost i satanistom smatraju svakog ko nacrta pentagram, djavola, napisi 666, udari kreon i crne nokte i slicno fensi sminkerske fazone. To bi isto bilo kao kada bismo smatrali da je hriscanin onaj koji ume da naslika ikonu, nosi mantiju i neku tako svecanu odecu i peva tamo neke duhovne pesme nedeljom na Liturgiji. Znaci nema veze.

Biti hriscanin i biti satanista su pitanja nacina zivota, a ne sminkanja i pevanje tamo nekih pesmica. Sad taj sto peva neke pesme gde se spominje satana moze biti sjajan lik, a onaj sto u crkvi svake nedelje peva duhovne pesme moze biti teski manijak. 

Ako se neki umetnicki pravac bavi satanom, to ne znaci automatski da je on satanisticki. Ko sto neki slikar koji naslika rogatog, ne znaci da je satanista. Ili ko sto neko napise knjigu u kom se spominju sotone i mefistofeles ne znaci da je satanista. 

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  On 18. 6. 2010. at 9:26, vladimir1111 рече

Eh zbog sutke ja umalo da ostanem bez nosa! Kako god da uletim u nju sav se izlomim. Zadnji put sam bio pre mesec dana na Six pack-u u Uzicu i svog su me izlomili. Dva dana sam lezao u krevetu nepokretan   slavabogu

шутка,погледајте ово !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...