Поет Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 @Alegzandar Bio bi to performance za pamcenje , brate moj Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 @Liga Džentlmena Kornelije Stankovic i knez Mihajlo Obrenovic , imas nesto o pesmi na netu pa pogledaj, kome je posvecena i zbog cega. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 9 минута, Alegzandar рече Valjalo bi jednog dana da i mi ovako jednom tenorno zagalamimo.. Ma dal imate grlo za te stvari? Mada kada bi @БанеЛ spremio njegovu radzu da podmazemo kljun mozda bi i moglo da se grmi ovako. ? Поет and Alegzandar је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Ne bi mogao brate da nas odbranis od obozavateljki. @Liga Džentlmena Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Управо сада, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Kornelije Stankovic i knez Mihajlo Obrenovic , imas nesto o pesmi na netu pa pogledaj, kome je posvecena i zbog cega. Slab mj net sad. Pa hajde pogledacu, bas me zanima. Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече Ne bi mogao brate da nas odbranis od obozavateljki. @Liga Džentlmena Problem je sto ja ne umem puno da se branim. Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 @Liga Džentlmena Jeste, ti tako dobrog srca da ih ne uvredis. Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 3 минута, Liga Džentlmena рече Ma dal imate grlo za te stvari? Mada kada bi @БанеЛ spremio njegovu radzu da podmazemo kljun mozda bi i moglo da se grmi ovako. ? Uf da ti samo cujes kako pjevaju monci koji su inace vicni cutanju xD Flojd and Поет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Jos samo andjeoski glas Bilje Krstic da nas prati https://www.youtube.com/watch?v=McDEj3267i0 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 @Nikola Stojanovic ovako nekako? Поет and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 @Alegzandar Hahah, nikako brate. Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 @Nikola Stojanovic Biraj oces Godfather biti ili James Boss Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 23 минута, Alegzandar рече Uf da ti samo cujes kako pjevaju monci koji su inace vicni cutanju xD Ne znam ja nisam vican cutanju. Ja ti volim da talalam. Mozda zato i lose pevam. Al kad podmazem grlo onda mi nije bitno kako to zvuci. Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Nikola Stojanovic Biraj oces Godfather biti ili James Boss Kralju sam si sebe tagovao. Alegzandar and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Branislav81, Поет and Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука