Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

Дивни руски пејзажи, нежна музика... и прилика да видите како изгледа та биљка за коју сте се увек питали - "ма шта је то?"

http://www.youtube.com/watch?v=_LmrYI36R5Q&feature=related

Подели на овим сајтовима

Дивни руски пејзажи, нежна музика... и прилика да видите како изгледа та биљка за коју сте се увек питали - "ма шта је то?"

Док сам уживала у заиста дивном руском пејзашу и певушила, на трен се вратих у прошлост, у хор и наше руске вечери. Беше давано, и зато ми такну срце. Хвала ти на подсећању.

Ех, Русијо!

Подели на овим сајтовима

Док сам уживала у заиста дивном руском пејзашу и певушила, на трен се вратих у прошлост, у хор и наше руске вечери. Беше давано, и зато ми такну срце. Хвала ти на подсећању.

Ех, Русијо!

Ухх! Како је ово емотивно... Што каже Лечић у оном филму - "...од овог може да се рикне!"

Стварно, руска емотивност, које се тако добро осећа и у самом језику (најмилозвучнији, најнежнији, најтоплији) оставља човека понекад без речи и даха. Хвала и теби за овај клип.

П.С. Одлучио сам, до даљег, да не "аминујем" туђе поруке (јер та реч није за те ствари). Уместо тога, кад ми се нешто допада, цитираћу поруку која ми се допада и ставићу овај знак facenew22222222

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...