Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@obi-wan @Nikola Stojanovic 

Не знам ко су дечки, али ми ово изашло у предлогу, и док сам нешто мозгао, купило ме на прву. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Nikola Stojanovic рече

Umesto da oznacis 2 snajke fine, ti mene i tobija. Daj bre rodjo . :D :D

Два су главна разлога:

1. Знам да сте уметничке душе.

2. Сестре би могле свашта да помисле, што мислим да код вас није случај. Знамо се за толико! :smeh1:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Nikola Stojanovic рече

@БанеЛ Umesto da oznacis 2 snajke fine, ti mene i tobija. Daj bre rodjo . :D :D

Cuti, ko zna sta taj radi ispod zita... :945729:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@БанеЛ 

Dobra je muzika, nije nametljiva, i prica je skroz normalna. :ok:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 12.2.2020. at 19:09, Рапсоди рече

...

Bolji kvalitet...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...