Jump to content

О ПОСЛЕДЊЕМ ВРЕМЕНУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 365
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 7. 3. 2019. at 13:02, grigorije22 рече

Na zalost deo o biometriji i cipovima gde govori otac Georgije najverovatnije nece biti preveden. Za njih je ova tema zavrsena. Pitanje ko radi te prevode sa titlovanjem i koliko to kosta?

Expand  

daj link na ruskom

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Nesto malo od sv.Teofana Zatvornika u vezi poslednjeg i najveceg zloce (  :flert:) :

" Budući da će Antihristovo glavno delo biti da odvuče sve od Hrista , on se neće javiti dok bude delovala carska vlast. Ona mu neće dati da se osili i ometaće ga da dejstvuje. Upravo to je ono što zadržava (2. Sol. 2,7). A kada carska vlast padne i narodi svugde zavedu samoupravu (republike, demokratije), tada će Antihrist moći slobodno da dela. Satani neće biti teško da nađe glasove koji će se odreći Hrista kako je pokazalo iskustvo iz francuske revolucije. Niko neće imati vlast da kaže: „Veto“. I tako, kada se svugde zavede takav poredak, koji odgovara ostvarenju Antihristovih stremljenja, tada će se Antihrist i pojaviti. "(tumačenje Druge poslanice sv. Apostola Pavla Solunjanima, glave 2-6, str. 504)

(da se nasalim, ... dobro je zasada', ... Rusija i Kina imaju pravo Veta u UN i SB.... 0512_music  :D .. )

Znaci, kada se bude zavela jedna vlada i vlast i tiranija nad celim svetom tada ce biti ispunjen jedan od uslova za dolazak nepomjanika. 

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2019. at 13:02, grigorije22 рече

Na zalost deo o biometriji i cipovima gde govori otac Georgije najverovatnije nece biti preveden. Za njih je ova tema zavrsena. Pitanje ko radi te prevode sa titlovanjem i koliko to kosta?

Expand  

nista pametno ne kaze, samo se ruga onako gordo.. bez osnova kaze laz je i to je to... bez argumenata. nije se pofrudio da okrene knjigu ili sve da procita da se malo obrazuje o tom pitanju... nije mi se svideo njegov odnos prema stvari tako da nisam odgledala do kraja. neozbiljan je.

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2019. at 16:04, sanja84 рече

nista pametno ne kaze, samo se ruga onako gordo.. bez osnova kaze laz je i to je to... bez argumenata. nije se pofrudio da okrene knjigu ili sve da procita da se malo obrazuje o tom pitanju... nije mi se svideo njegov odnos prema stvari tako da nisam odgledala do kraja. neozbiljan je.

Expand  

Ova dva su kraca po dest minuta.

Подели на овим сајтовима

On 6. 3. 2019. at 18:34, Задње Време рече

Погледајте како преко компјутера управљају осећањима миша и како се може утицати на његово понашање.

Преко инпланта који би био уграђен у лобању и преко 5г мреже спојен са вештачком интелигенцијом могло би се управљати у понашањем људи.

Expand  

prokletstvo proroka. ti govoris, a oni se smeju

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2019. at 16:24, sanja84 рече

e ne znam koji ti se taj... ta dvojica su valjda pricali protiv pasosa a imali su pasose..

Expand  

Starac Kiril Pavlov je ovaj sa dugom belom bradom. On se pominje u prvom klipu. A u drugom se isto pominje on i starac Rafail Berestov. Steta sto je otac Georgije uradio los klip oko biometrije. Postoji odgovor jednog svestenika koji sam postavio a tice se klipova o Elektronskom konc logoru i pecatu Antihrista. Taj svestenik iznosi zanimljive argumente protiv oca Georgija i stihove iz Otkrovenja da ce pecat da bude i pre Antihrista. Tacnije ukazuje na sve slabosti argumenata oca Georgija.

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2019. at 16:41, grigorije22 рече

Starac Kiril Pavlov je ovaj sa dugom belom bradom. On se pominje u prvom klipu. A u drugom se isto pominje on i starac Rafail Berestov. Steta sto je otac Georgije uradio los klip oko biometrije. Postoji odgovor jednog svestenika koji sam postavio a tice se klipova o Elektronskom konc logoru i pecatu Antihrista. Taj svestenik iznosi zanimljive argumente protiv oca Georgija i stihove iz Otkrovenja da ce pecat da bude i pre Antihrista. Tacnije ukazuje na sve slabosti argumenata oca Georgija.

Expand  

da, cini mi se da on sve olako uzima... jer postoji stvarno rizik da se nedaj  Boze odigra kao u onom klipu.. sta ako... o jovanu krestjaninu.  meni je tema zanimljiva, malo pratim te tehnologije... koje se polako pretv araju u cistu magiju.. tako da... sad sam pod utiskom klipa od korisnika zadnje vreme. hajde procitacu to sto si postavio..

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2019. at 16:57, sanja84 рече

da, cini mi se da on sve olako uzima... jer postoji stvarno rizik da se nedaj  Boze odigra kao u onom klipu.. sta ako... o jovanu krestjaninu.  meni je tema zanimljiva, malo pratim te tehnologije... koje se polako pretv araju u cistu magiju.. tako da... sad sam pod utiskom klipa od korisnika zadnje vreme. hajde procitacu to sto si postavio..

Expand  

Kada bi barem Bog proslavio nekoga ko je imao nova dokumenta. Da li je recimo Patrijarh Pavle imao novu licnu kartu?

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2019. at 17:05, grigorije22 рече

Kada bi barem Bog proslavio nekoga ko je imao nova dokumenta. Da li je recimo Patrijarh Pavle imao novu licnu kartu?

Expand  

nemam pojma, ali mislim da licna karta nije problem... cak ni oni istinski pravoslavni kako sebe zovu osudjuju te stavove o licnim kartama... ja imam ideju da ta mrrza antihrista i predantihristovo vreme ce biti veca zavrzlama od licnih karata. Mislim da cak nece biti potrebno cipovati ni dati laserom.. . samo borba misli i isusova molitva... a sve ostalo... podvizi i ostalo.. macku o rep

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...