JESSY Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ , ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ. ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦЕ, СПАСИ МЕ! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Господе Исусе Христе, Сине Божији, пмилуј ме грешног. isus-sinai А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Ja sam sebi malo drugacije prilagodio Isusovu molitvu izgovaram je: Gospode Isuse Hriste Sine Bozji pomiluj nas gresne. Dodje mi i da na liturgiji kad odgovaramo molitveno sa Podaj Gospodi vrisnem Natovari Boze ! ali se plasim da bi me zamolili da izadjem:) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Господе Исусе Христе помилуј ме грешну Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Господе Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешног! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Gospode Isuse Hriste, sine Božiji, pomiluj me grešnu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Gospode Isuse Hriste,Sine Boziji,pomiluj me grešnu. I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Фебруар 27, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 Gospode Isuse Kriste Sine Božji, pomiluj me grešnu ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну! Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivana032 Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешну. Čekam vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 13. Gospode Isuse Hriste,sine Božiji,pomiluj me grešnu.Amin. I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
plavka Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Gospode Isuse Hriste, sine Božiji, Bogorodice radi, pomiluj me grešnu. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Gospode Isuse Hriste,Sine Božji i Reči Božja,Bogorodice radi,pomiluj me grešnu. Amin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука