Sinergija Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј нас грешне. 0205_whistling Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 476. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 477. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 478.GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOŽIJI,POMILUJ ME GREŠNU... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 478.GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOŽIJI,POMILUJ ME GREŠNOG !!! http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 480 ГОСПОДЕ , ИСУСЕ ХРИСТЕ , СИНЕ БОЖИЈИ , ПОМИЛУЈ НАС ГРЕШНЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 481. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 482. ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ СИНЕ БОЖИЈИ, ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 483. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 485 ГОСПОДЕ , ИСУСЕ ХРИСТЕ , СИНЕ БОЖИЈИ , ПОМИЛУЈ НАС ГРЕШНЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bubamara84 Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме, грешну 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 488.GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOŽIJI,POMILUJ SVE SVOJE SLUGE SA OVOG FORUMA... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука