Jump to content

IgorEr

Члан
  • Број садржаја

    139
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О IgorEr

  • Рођендан 01/16/1989

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Novi Sad

IgorEr's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

36

Форумска репутација

  1. Овај ми је још бољи... Али нисам баш на то циљао...
  2. У ФК Црвена Звезда су 26. 27. и 28. маја одржани избори за председника клуба и чланове скупштине. За председника клуба је ре-изабран Владан Лукић као једини кандидад, а међу изабраним члановима скупштине ФК Црвена Звезда, поред многих еминентних личности, нашао се и владика захумско-херцеговачки Григорије. Морам признати да ме је ова вест мало изненадила, нисам био упућен да је владика навијач Звезде нити да има било какав активан контакт са њом (иако знам да владика заиста воли фудбал). О владици Григорију наравно мислим све најбоље, сматрам да је један од наших најистакнутијих епископа, и волео бих да имамо више таквих људи, али морам признати да се не слажем у потпуности са оваквим активностима. И поред тога што сам и ја Звездин навијач, и што верујем да је владики основни мотив да помогне нашем посрнулом клубу, мој је став да се овакви аганжмани у јавности могу лоше протумачити, и да се на тај начин и црква уводи у нека поља где јој можда и није место, бар не на тај начин.
  3. А ови што су га бирали баш нису обратили пажњу на то да је српског порекла... Ма где би то Ватикану промакло.
  4. Извини што тек сада одговарам, имао сам неке личне проблеме због којих нисам баш стигао да посећујем ЖРУ, а Дејан ти је већ одговорио, тако да ћу само потврдити да је из Новог Сада... gringrin
  5. Вероватно се нисам добро изразио, и мој је став да Двери (бар за сада) немају баш неки озбиљан програм, и да је то нешто на чему ће морати озбиљно да раде.
  6. Без обзира колико смо претрпели кризу, и колико смо у лошој ситуацији, проблем је што је наша опозиција КРИТИЧНА. Да је било ко из опозиције понудио нешто конкретно, да је дошло неко ново лице са озбиљним програмом (при чему ту наравно да не убрајам Двери) верујем да би резултати били другачији. Али овако хтео ти то да признаш или не, Тадић је најмање лоше решење. Ево ја ти могу набројати бар сто људи из мог окружења који су гласали за ДС (бар се тако декларишу, нисам био када су заокруживали листиће) а свега двадесетак који гласају за СНС. А са друге стране, као што сам већ написао, по мени, крађа у овом смислу и на овај начин, о којем Николић прича је практично немогућа! Треба узети у обзир да су на изборима радили и око 20.000 чланова СНС-а, што би онда значило да су они буквално неспособни, када нису одмах приметили да ту нешто не штима и када је неко и поред њих успео да изманипулише са 20 или 50 хиљада гласова, или колико већ Николић наводи. Смешно је потезати ту причу тек после три дана, и то када дефинитивно утврдиш да си пуко на изборима.
  7. Шта се све овде може прочитати па то је страшно... Људи у ком свету ви живите?! Свако ко је икада радио на изборима и ко је и мало упућен у те ствари зна да оваква крађа, о којој говори Николић, нема теоријске шансе да се догоди. Тома - диплома је очигледно у напред рачунао на победу, па када је видео како је издувао, посеже за очајничким потезима (при чему очигледно није још увек толико очајан да би опет штрајковао глађу). Не кажем да није било неправилности на изборима, има их увек, али будите реални, ово све о чему ви причате спада у домен научне фантастике. А СНС може да се обрише са тих пола џака папира.
  8. Нит мање странке, нит веће галаме...
  9. Овај клип тражим већ скоро годину дана... Овог човека треба за председника, значи потписујем сваку његову реч!
  10. "ПЛЕСАТИ САМ" од Френка Шејфера. Књига говори о његовом духовном путу и преласку из протестантизма у православље. Мислим да заиста може помоћи свакоме ко жели да се ближе упозна са грешкама протестаната па и римокатолика, и да се још више приближи нашем светом православљу.
  11. Као прво нисам никога правдао, и за мене је такво понашање у најмању руку скандалозно и наравно да нисам ни био на концерту (иако Балашевића волим да слушам). Али опет понављам да је мој став да се овде не ради о ДИРЕКТНОЈ провокацији СПЦ, већ да су разлози потпуно друге природе. Иначе, од рођења живим у Новом Саду, припадам управо Епархији бачкој, али са друге стране имам и прилично добре контакте са градским одбором ДС-а.
  12. Мислим да се овде не ради о директном акту против СПЦ (Епархије бачке) нити је ово урађено са намером провоцирања. Једноставно они у овом тренутку размишљају само о изборима, и како да на све могуће начине дођу бар до још неког гласа, па макар то било и преко концерта Балашевића, само што не схватају да кроз такво понашање угрожавају интересе, па и права других (или схватају али их се то не тиче) а то је велики проблем.
  13. Просто је невероватно колико песма оставља јачи утисак када се замисле околности под којима је настала...
  14. Ништа више него у другим деловима земље. За пензионере си у праву, то јесте највећа бољка нашег друштва, што пензије највише једу средства, али опет понављам да би се са већим улагањима то сигурно (бар за територију Војводине) лако надоместило.
×
×
  • Креирај ново...