Гости Guest Написано Април 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 6, 2011 298. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 299 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 300. Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj nas grešne. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 .Bogorodica.. GOSPODE, ISUSE HRISTE, SINE BOZIJI, POMILUJ NAS GRESNE! Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 302 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj me gresnu! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 303 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 304 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 7, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 7, 2011 305. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 306. Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј нас грешне. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 307. Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 308.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Април 8, 2011 Пријави Подели Написано Април 8, 2011 309.Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj nas grešne! "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 8, 2011 Пријави Подели Написано Април 8, 2011 310. Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј ме грешног Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Април 8, 2011 Пријави Подели Написано Април 8, 2011 Gospode Isuse Hriste,Sine Boziji,pomiluj nas gresne . "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Април 8, 2011 Пријави Подели Написано Април 8, 2011 Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj me grešnu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука