Гости Guest Написано Март 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 2, 2011 132. ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ СИНЕ БОЖИЈИ, ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНОГ. АМИН! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Savic Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Gospode,Isuse Hriste,Bože naš,pomiluj me grešnog !!! :cheesy: dada "Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili" Бог нас је створио људима и тражи од нас да то и будемо. Нема таквих времена у којима то не би могли бити и не би били дужни да то будемо !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Господе Исусе Христе Боже наш, помилуј нас! Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 135. Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 136. ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ СИНЕ БОЖИЈИ ПОМИЛУЈ НАС ГРЕШНЕ!!! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Helena:) Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 138. Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 139. Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј нас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 140. GOSPODE, ISUSE HRISTE, SINE BOZIJI, POMILUJ ME GRESNOGA! Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 141. Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pezza Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 142. Господе Исусе Христе, помилуј ме грешног. P.S. Зар није Есхатон већ почео? Бити хришћанин значи бити аутентичан човек, а Христов... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 143. Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 144 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Господе Исусе Христе сине Божији помилуј ме грешну... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 146 Gospode,Isuse,Hriste,Sine Božiji,pomiluj nas grešne. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука