Јефимија Крунић Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Господе Исусе Христе сине Божији помилуј нас грешне... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Господе Исусе Христе сине Божији помилуј ме грешну... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 119. Gospode, Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj me gresnoga! Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 120 Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
padreex Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Господе Исусе Христе Сине Божији,смилуј се на мене грешног! http://emanuil.serbianforum.info/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miroslav Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ СИНЕ БОЖИЈИ, ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНОГ. АМИН. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 125. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 126. Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 127. GOSPODE, ISUSE HRISTE, SINE BOZIJI, POMILUJ NAS GRESNE! Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 128. Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wu Написано Март 1, 2011 Пријави Подели Написано Март 1, 2011 129 主耶稣基督,上帝之子,怜悯我罪人。 По српски отприлике: Џу Јесу Ђиду, Шангди џ’ дз’, лијенмин во дзуижен. (Дз као дзиндзов или македонска ѕвезда) .please. Најбољи бизнис је отварање фабрике која производи позитивне мисли (авва Пајсије Светогорац) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 1, 2011 Пријави Подели Написано Март 1, 2011 130. 128. Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 131. Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј слуге Твоје Славицу, Добрицу, Душана, Александру и Илијану! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука