Наца Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 102. Gospode Isuse Hriste,Sine Boziji,pomiluj me gresnu! СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 103. Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DMK Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 104. Gospode Isuse Hriste,Sine Boziji, pomiluj me gresnu! bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 105. Господе, , сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karanovic dragana Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Gospode Isuse Hriste,Sine Boziji,pomiluj nas gresne 0203_cool . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 107. Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј нас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 Gospode Isuse Hriste,Sine Boziji, pomiluj me gresnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 110. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј нас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 112. Господе Исусе Христе,Сине Божији, помилуј нас грешне... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Господе Исусе Христе помилуј ме грешну... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Господе Исусе Христе помилуј нас грешне... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Господе Исусе Христе, сине Божији помилуј ме грешну... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Господе Исусе Христе сине Божији помилуј нас грешне... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука