Дејан Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 1 Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Жедни, Gagi, Svetlana Lana and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 2 Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! cikaduki је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 3 Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 [move][/move] 4 ГОСПОДЕ,ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ.АМИН Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 5. GOSPODE, ISUSE HRISTE, SINE BOZIJI, POMILUJ ME GRESNOG!AMIN! Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 6. GOSPODE, ISUSE HRISTE, SINE BOZIJI, POMILUJ ME GRESNOG!AMIN! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 7. ГОСПОДЕ,ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ!АМИН! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 8. ГОСПОДЕ, ИСУСЕ ХРИСТЕ, СИНЕ БОЖИЈИ, ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ. АМИН Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 9. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 10. Исусе Христе, сине и речи Божија,Богородице ради, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 11. ГОСПОДЕ, ИСУСЕ ХРИСТЕ, СИНЕ БОЖИЈИ, ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНОГ. АМИН Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 12. ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ СИНЕ БОЖИЈИ ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 13. Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј ме грешног! АМИН Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AKATIST Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Господе,Исусе,Христе,Сине Божији,помилуј мене,грешнога! Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 GOSPODE, ISUSE,HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ ME GRESNU! AMIN! "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука