Jump to content

Митрополија црногорско-приморска

Оцени ову тему

Препоручена порука

CRKVA JESTE NAORUŽANA - KRSTOM

PODGORIČKI sveštenik Branko Tapušković odgovorio je na pozive da se pretresu crkve i manastiri:

- Da, koristimo "sveoružje Božje", "mač duha koji je reč Božja", zaštićeni "štitom vere", propovedamo i širimo istinu i pravdu Božju, ne ljudsku, naoružani svim ovim prethodno nabrojanim. I još pride Časnim krstom. Sve ćete to "oružje", gospodo, naći u svakoj, pa i najmanjoj parohijskoj ili manastirskoj crkvi, gde se služi Sveta liturgija i gde se sabira narod Božji. A vi, ako želite, izvolite, pretresite, a mi ćemo se moliti Gospodu da nađete to "oružje". Biće i vama korisno.

Подели на овим сајтовима

Denial and Repression of Antisemitism - List of illustrations - Central  European University Press

Вечност би ми била кратка, да се науживам красота твојих, о лепа Боко! Збогом, бисере, међу земљама! Збогом и ти, поносна Савино, што се као лабуд белиш крај мора! Продужи храбрити твоја верна чеда, тај најплеменитији род људи, да стрпљиво с вером и надом истрају у чекању дана, кад ће се испунити наде Србинове! Продужи славити име Пресвете Богоматере, како би Она по великој милости Својој ускорила тај дан, дан опште српске славе, српског Успенија!

Подели на овим сајтовима

Ја вам горе цитирао део из "Успомена из Боке" од св. Владике Николаја, кад оно у својој беседи патријарх цитира део и истог списа. Неће овај ЖРУ да ме слуша и то ти је...све се неки либерали инфилтрирали, ц.ц.ц.ц... :))

Подели на овим сајтовима

У Манастиру Савина
Промоција изабраних дјела блаженопочившег митрополита Амфилохија

објављено: 2022-08-28 19:20:48

screenshot-20220828-2119032.png?fm=jpg&q=80&fit=max&crop=796%2C398%2C86%2C0

У недељу, 28. августа 2022. године у вечерњим часовима, у Манастиру Савина одржана је промоција изабраних дела блаженопочившег митрополита Амфилохија.

На промоцији су говорили Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије, Његово Високопреосвештенство Митрополит црногорско-приморски г. Јоаникије и протојереј-ставрофор Радомир Никчевић.

Промоцији су молитвено присуствовали Преосвећена господа Епископи далматински Никодим, захумско-херцеговачки и приморски Димитрије, топлички и изабрани шабачки Јеротеј, високопреподобни игуман Савински јеромонах Макарије, свештенство, монаштво, многобројни верни народ и др Владимир Рогановић, директор Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама.

(ТВ Храм

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...