Jump to content

ĆIRILICA SVUDA - OD FAKULTETA DO RAČUNA I POTVRDA: Šta piše u nacrtu zakona koji je Vučić predao Dodiku?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Управо сада, cloudking рече

Vise nego cesto, skoro svako vece. Zato uvece ne pisem na forumu, ako nisi primetio ;)  a mogu da mu pricam kolko ocu posto je i on isti takav ;) 

Kažem ti ja da to ostavlja posledice....Pišeš i nocu al zaboravljaš od droge. Leči s.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Ali da ako hocemo da sitnicarima i da idemo u sitna crevca za debile kojima mora da se crta mislim na nacionalnu kulturu a ne na kulturu kao opsti pojam......

onda me zaobidji jer ja pricam o kulturnom ratu a ne o ratu nacionalnih kultura. 

Kuturni rat upravo ima tu poentu da neki svoj SAVREMENI produkt kulture nametnes drugima. Ali ne "nametnes silom" nego kvalitetom...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Vise nego cesto, skoro svako vece. Zato uvece ne pisem na forumu, ako nisi primetio ;)  a mogu da mu pricam kolko ocu posto je i on isti takav ;) 

Nisam, ja nikada ne bih koristio "nadrogiranost" kao argument da neko lupeta gluposti, jer droga ima svoju svrhu u kreativnosti i stvaranju. Da neki nadrogirani likovi nisu svirali i pisali nikada ne bi imali mnoga divna umetnicka dela. 

Meni bi bilo zanimljivo da slusam teorije nadrogiranih ljudi ma koliko mi glupo zvucale jer su cesto genijalne. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Kažem ti ja da to ostavlja posledice....Pišeš i nocu al zaboravljaš od droge. Leči s.

Vazi bratac!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Nisam, ja nikada ne bih koristio "nadrogiranost" kao argument da neko lupeta gluposti, jer droga ima svoju svrhu u kreativnosti i stvaranju. Da neki nadrogirani likovi nisu svirali i pisali nikada ne bi imali mnoga divna umetnicka dela. 

Meni bi bilo zanimljivo da slusam teorije nadrogiranih ljudi ma koliko mi glupo zvucale jer su cesto genijalne. 

Tu je caka... Kad si naduvan sopstvene ideje ti deluju jedno hiljadu puta bolje nego sto jesu u realnosti :D zato ja nikad ne mesam kreativnost i travu. Samo opustenicju, zezanje, seks i provod ;) 

A za kreativne momente insisitram na bistrini uma. Cak i ne pijem gotovo nikad.

Ali naravno, postujem ljude koji mogu da stvaraju naduvani (imam takve drugare) ja ne mogu.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

onda me zaobidji jer ja pricam o kulturnom ratu a ne o ratu nacionalnih kultura. 

Kuturni rat upravo ima tu poentu da neki svoj SAVREMENI produkt kulture nametnes drugima. Ali ne "nametnes silom" nego kvalitetom...

Kulturni rat je rat nacionalnih kultura genije. 
Je l si sam spominjao masu i medveda? Sta je to nego propaganda ruske nacionalne kulture? Tu je ruski simbol medved, tu je mala devojcica masa  i njen prijatelj medved tu je ruski jezik koji deca cuju. 

Nije to rat ruske drzave nego ruske kulture.

I da naravno, za kvalitet se slazem. Odlican nacin da pobedjuejs u kulturnom ratu, ne znam odakle ti da pricam o sili? 

Ali ne moze kvalitet da pobedi jer mi snimimo kvalitetan film po imenu "dara iz jasenovca" i onda Hrvati kukaju na taj film jer pokazuje mracnu sliku njihove istorije(koju bi oni da zakopaju da se ne spominje) a kvislinzi u nasoj kulturi krenu da pricaju "nama se taj film u sustini ne svidja bla bla truc" i ne zanima ih kakvu stetu prave svojoj naciji... a film je sasvim solidan 8/10 ili 9/10 po svim standardima. 

image.thumb.png.07cfb3aaf0edbf02863a3dc8b367227f.png

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Ali ne moze kvalitet da pobedi jer mi snimimo kvalitetan film po imenu "dara iz jasenovca" i onda Hrvati kukaju na taj film jer pokazuje mracnu sliku njihove istorije(koju bi oni da zakopaju da se ne spominje) a kvislinzi u nasoj kulturi krenu da pricaju "nama se taj film u sustini ne svidja bla bla truc" i ne zanima ih kakvu stetu prave svojoj naciji... a film je sasvim solidan 8/10 ili 9/10 po svim standardima. 

Film nije kvalitetan. Mozda cu da promenim to misljenje kad dodjete dotle da mi to pitanje postavite sa cevkom uperenom u mene  i porodicu ali do tada... sori but jebi ga.

Ali ne mogu da pricam sad o Dari. Dobrom broju nas na toj temi nije poslo za rukom da vam objasnimo te stvari, ne vidim sto bi sad bilo uspesno.

A ti zamisli u koliki kancer si upao da pocinjes ljude da prozivas izdajnicima zato sto im ne dozvoljavas pravo da im se ne dopadne jedan film. Jedno obicno delo umetnosti. 

"Kako vam se dopada ovo ulje na platnu"

"Hm, ne svidja mi se"

"Odsecite mu glavu. Izdajnik!"

confused1

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Film nije kvalitetan. Mozda cu da promenim to misljenje kad dodjete dotle da mi to pitanje postavite sa cevkom uperenom u mene  i porodicu ali do tada... sori but jebi ga.

Ali ne mogu da pricam sad o Dari. Dobrom broju nas na toj temi nije poslo za rukom da vam objasnimo te stvari, ne vidim sto bi sad bilo uspesno.

A ti zamisli u koliki kancer si upao da pocinjes ljude da prozivas izdajnicima zato sto im ne dozvoljavas pravo da im se ne dopadne jedan film. Jedno obicno delo umetnosti. 

"Kako vam se dopada ovo ulje na platnu"

"Hm, ne svidja mi se"

"Odsecite mu glavu. Izdajnik!"

confused1

Jedini koji je pominjao nasilje na forumu si ti pozivajuci se na druga Jovu.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Jedini koji je pominjao nasilje na forumu si ti pozivajuci se na druga Jovu.

Po ko zna koji put "nadam se da se nece ostvariti to sto Jovo prica"

Ako srices dovoljno polako, u nekom od slucajeva kad sam napisao ovu recenicu verovatno mozes da procitas "jedva cekam da naprednjaci budu biveni motkama" al to je vec neki tvoj problem, ne bih da zalazim, ako ne zameris :D 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Po ko zna koji put "nadam se da se nece ostvariti to sto Jovo prica"

Ako srices dovoljno polako, u nekom od slucajeva kad sam napisao ovu recenicu verovatno mozes da procitas "jedva cekam da naprednjaci budu biveni motkama" al to je vec neki tvoj problem, ne bih da zalazim, ako ne zameris :D 

I iza te nade cinicni smajli.

Jel znas ti legalista,legitimista, crno ma belo, ustavobranitelju, ljubitelju svakog slova u zakonu da je vutra ilegalna i dalje? Možda ti je Vučić legalizuje.:D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

I iza te nade cinicni smajli.

Jel znas ti legalista,legitimista, crno ma belo, ustavobranitelju, ljubitelju svakog slova u zakonu da je vutra ilegalna i dalje? Možda ti je Vučić legalizuje.:D

To je jedna od Vucicevih dobrih stvari... od kako je SNS zajahao trava nikad jeftinija... ne znam  o cemu se radi. Jbt, ko da drzava sama nesto petlja  oko toga... otkud znam. Samo neka ostane ovako! 

Vu - ci - cu!

Se- ce - ru!

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, cloudking рече

To je jedna od Vucicevih dobrih stvari... od kako je SNS zajahao trava nikad jeftinija... ne znam  o cemu se radi. Jbt, ko da drzava sama nesto petlja  oko toga... otkud znam. Samo neka ostane ovako! 

Vu - ci - cu!

Se- ce - ru!

Eto vidis, ispao si na kraju sendvicar. Samo su tvoji sendvici aromaticni.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Eto vidis, ispao si na kraju sendvicar. Samo su tvoji sendvici aromaticni.

Tipican sendivcar... ni sarkazam ne ume da pronadje bez nacrtane mape :D 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...