Jump to content

ĆIRILICA SVUDA - OD FAKULTETA DO RAČUNA I POTVRDA: Šta piše u nacrtu zakona koji je Vučić predao Dodiku?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 38 минута, cloudking рече

Ja sam u fazonu "ako ocedu da prave nove  nacije neka ih. Meni je to glupo i nepotrebno..."

Da prevedem sta ovo znaci u praksi:
"ako hoce da unistavaju srpsku naciju neka ih, meni je to glupo i nepotrebno"

Da su svi razmisljali kao ti za vreme Turske okupacije npr ti bi se sada trtio u dzamiji tri puta dnevno i zvao bi se Mehmed. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

cloudovci "nemojte da se borite treci rajh je vas prijatelj"
patriote "anti srpska agenda"
cloudovci "naravno da nije, vidite da kazu da su prijatelji" 
:smeh1:

Tako je, redukuj sve na nacizam. Zaboravio si Hitlera da pomenes, cisto da ti komapracija bude totalno adekvatna i primenljiva na ovo ocemu danas pricamo :D 

Sta? Pa naravno da je ALeksej Ksijuhas kolumnista Dansa isto sto i Hitler? Pa samo poremecena  iskompleksirana budala bi mogla da pomisli suprotna...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Da prevedem sta ovo znaci u praksi:
"ako hoce da unistavaju srpsku naciju neka ih, meni je to glupo i nepotrebno"

Da su svi razmisljali kao ti za vreme Turske okupacije npr ti bi se sada trtio u dzamiji tri puta dnevno i zvao bi se Mehmed. 

Ne nego "sve sto nisam  emotivno sposoban da razumem ili intelektualno podoban da shvatim je neprijatelj usmeren protiv mene... ne cekaj! Ne protiv mene nego protiv cele moje nacije! E tako. Sad sam sebi obezbedio saborce da ne budem usamljen u svojoj isfrustriranosti..."

Ma ne obracajte paznju na butthurt trola. Nastavite dalje s temom, nothing to see here...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

Tako je, redukuj sve na nacizam. Zaboravio si Hitlera da pomenes, cisto da ti komapracija bude totalno adekvatna i primenljiva na ovo ocemu danas pricamo :D 

Sta? Pa naravno da je ALeksej Ksijuhas kolumnista Dansa isto sto i Hitler? Pa samo poremecena  iskompleksirana budala bi mogla da pomisli suprotna...

U kulturnom ratu (o kom si pricao) on nam savetuje nacionalnu predaju. A ti ga podrzavas. Daleko je od hitlera, svakako, ali je isto tako svakako anti patriota i promovise antipatriotsko ponasanje u kulturnom ratu.

Stvaranje "novih nacija" od Srpske nije nista drugo do kulturni rat protiv Srba. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

Ma ne obracajte paznju na butthurt trola. Nastavite dalje s temom, nothing to see here...

Kome se obracas druze, 80 % ucesnika ove teme se slaze sa mnom i gledaju te kao idiota i nekog ko mrzi svoju naciju... prosto ne mogu da veruju kolike gluposti pises. 
Kome to savetujes da "ne obraca paznju na mene" majke ti ??

I jezivo je koliko se cesto obracas "ekipi" ... je l se vratis u skolsko dvoriste kada te celo odeljenje zajebava pa ti kao samo zelis nekog u svom ringu? Zajebanu su te decije emocije kada se ne prevazidju. 

Подели на овим сајтовима

U kulturnom ratu (o kom si pricao) on nam savetuje nacionalnu predaju.

Ajde razdrogiraj se pa dodji da se razgovarmo...

ali je isto tako svakako anti patriota i promovise antipatriotsko ponasanje u kulturnom ratu.

Kulturni rat se ne vodi izmedju nacija, nego izmedju drzava. A ja kod kuce vec imam dva klinca i smara me da i trecem stalno moram nesto objasnjavam samo zato sto ga je osnovno obrazovanje u srbiji izneverilo...

пре 4 минута, haveaniceday рече

Stvaranje "novih nacija" od Srpske nije nista drugo do kulturni rat protiv Srba. 

Srba kao nacije ili Srba kao gradjana Srbije... ajmo malo da budemo precizni da izbegnemo nove ratove u koje nas vec vdecenijama uvodite vi naciJonalisticke bitange. u tom zamagljenom rasudjivanju ste vi najbolji.. .zacas ste  u stanju od obicnog coveka da napravite krvnika obitavajuci u tim opskurnim objasnjenjima i definicijama po kojima ste poznati. Tako da, mani me tih nacijonalsitickih narativa i manipulacija, nego pricaj konkretno.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, haveaniceday рече

prosto ne mogu da veruju kolike gluposti pises. 

Ti si se valjda cuo telefonom sa svima pa si dosao do tih podataka? :))

Kolki je ovaj covek cirkus, ovo treba da se naplacuje da se gleda :D 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, haveaniceday рече

I jezivo je koliko se cesto obracas "ekipi" ... je l se vratis u skolsko dvoriste kada te celo odeljenje zajebava pa ti kao samo zelis nekog u svom ringu? Zajebanu su te decije emocije kada se ne prevazidju. 

Gledajte ga :D 

Evo krecu i one najgore detinje uvrede kad znas da vise nemas nista da kazes po hiljaditi put i onda daj barem da pljunem izdaleka valjda cu dobacim kad sam vec nesposoban za sve ostalo :D 

A i ovo ne bih video da slucajno nisam proverio dal i dalje radi onu svoju pokvarenjacku taktiku kad napise post pa ga posle par minuta prmeni do neprepoznatljivoti ili dospise tri puta vise nego sto je prvi put napisao zato sto zna da ces da procitas samo onu prvu verziju :D 

I dalje se pokazuje ociglednom teza da naprednjak prosto ne moze da bude neko ko je posten i cestit covek...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Kulturni rat se ne vodi izmedju nacija, nego izmedju drzava. A ja kod kuce vec imam dva klinca i smara me da i trecem stalno moram nesto objasnjavam samo zato sto ga je osnovno obrazovanje u srbiji izneverilo...

Drzave same po sebi nemaju kulturu, kulturni ratovi se vode izmedju kultura. A nacija je kultura. 
Zato multikulturalne drzave imaju toliko problema jer unutar samih drzava razlicite kulture vode ratove.

Tako si u britaniji imao situaciju da Laboristi koji su sve vreme branili muslimane dosli u dva zanimljiva problema
1. Jer im je mnogo muslimana doslo u partiju (iz logicno interesa, prisli su partiji koja ih brani) razvio se masovni antisemitizam u partiji 

2. Jer su im se muslimani doselili i prisljamcili partiji polako je krenula i homofobija. Ovde imamo podrzvaoca Labora, koji je muslima i naravno homofob ne zeli "gej obrazvoanje" u skoli i Jess Philips koja je visoko pozicionirana politicarka labora koja mu objasnjava "ali mi smo vas podrzavali" e ti si nivo gluposti Jess Philips....  

E zato sam napisao da mi je jako cudno da neko ko vidi te kulturne ratove ne vidi kompletnu sliku, sto si upravo dokazao ovom glupom tezomn da se "kulturni ratovi vode izmedju drzava"

Drzava bez nacije ne postoji. Srpska nacija cini Srpsku drzavu, Britanska - britansku, americka, ameriku itd. 
Unutar tih nacija se grade neke druge subkulture koje se medjusobno sukobljavaju sa maticnom, i hvala bogu gube.. jer dan kada pobede je dan kada ta drzva pada... 

Kosovo je odlican domaci primer. Naselila se gomila albanaca koji naravno nisu Srbi, imaju svoju kulturu i trazili su svoju nezavisnost. Totalno su izbrisali Srpsku kulturu sa kosova, i sada polako pokusavaju da brisu Srpsku istoriju. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, haveaniceday рече

Nacija je kultura.

Izvnite gosn chairman of the NSDAP, nisam vas prepoznao :D 

Postoji kultura i postoji nacionalna kultura... razlicite stvari.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

Ajde razdrogiraj se pa dodji da se razgovarmo...

:)) E samo nemoj ti da pricas nekomo opijatima leba ti...Sam si rekao da si naduvan uvece cesto...ostavlja to posledice.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Izvnite gosn chairman of the NSDAP, nisam vas prepoznao :D 

Postoji kultura i postoji nacionalna kultura... razlicite stvari.

Posto nemas bolji odgovor resio si da sitnicaris. Ali ajde da ispostujem...

Da, nacija je ono sto bi rekao nacionalna kultura. Jezik nacije, ljudi nacije, istorija nacije, tradicija nacija, moralne, kulturne i politicke norme nacije, umetnost nacije, filozofija nacije....i ostali elementi vezani za tu naciju.

I ne nisu fiksni mogu i trebaju da se menjaju sa godinama (hvala bogu) ali je velika razlika izmedju evolutivnog menjanja, gde nacija spontano prihvati nesto novo jer ga smatra korisnim i kreiranja totalno novih nacija kopirajuci sve iz jedne nacije i davanjem drugog imena, npr bosnjaci. 

Ali da ako hocemo da sitnicarima i da idemo u sitna crevca za debile kojima mora da se crta mislim na nacionalnu kulturu a ne na kulturu kao opsti pojam......

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

:)) E samo nemoj ti da pricas nekomo opijatima leba ti...Sam si rekao da si naduvan uvece cesto...ostavlja to posledice.

On se tripuje da sam ja jos u periodu dok smo se druzili kada sam mlatio po kilo trave dnevno i verovao ove gluposti. Najsmesnije u celoj prici on je verovatno naduvan dok pise ovo sa nama... 

Zanimljivo koliko je licemeran lik... sa jedne strane prica kako je droga super i voli da se drogira a sa druge prica nekom da je "nadrgoran" zbog nekih misljenja kao da je biti nadrogiran nesto lose... 

Neverovatno koliko licemerje izbija iz njega, zato me i nervira ovoliko, ali naucicu valjda da prihvatim da ima puno pravo da bude licemeran, nije moje da ga ispravljam... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Vise nego cesto, skoro svako vece. Zato uvece ne pisem na forumu, ako nisi primetio ;)  a mogu da mu pricam kolko ocu posto je i on isti takav ;) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...