Jump to content

Кирил Александров: Пасија по вакцини и вакцинацији

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 11. 8. 2021. at 23:17, slovoA рече

@Avocado Зар стварно мислиш да се иРНК-а терапија појавила одједном, без озбиљних испитивања на животињама и тих каквих-таквих одговора?

Expand  

Ne. Odakle ti uopšte ideja da tako nešto mislim?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 11. 8. 2021. at 23:21, Avocado рече

Ne. Odakle ti uopšte ideja da tako nešto mislim?

Expand  

Сам кажеш да ми не вјерујеш како уопште постоје научници који су радили на тим истраживањима. А камоли да потражиш то што они кажу, не тврдећи баш ништа, по питању неких закључака, већ само држећи то питање отвореним. 

Подели на овим сајтовима

On 11. 8. 2021. at 23:29, slovoA рече

Сам кажеш да ми не вјерујеш како уопште постоје научници који су радили на тим истраживањима. А камоли да потражиш то што они кажу, не тврдећи баш ништа, по питању неких закључака, већ само држећи то питање отвореним. 

Expand  

Ne verujem ti da je u istraživanjima bilo slučajeva gde je DNK promenjen...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 11. 8. 2021. at 23:35, Avocado рече

Ne verujem ti da je u istraživanjima bilo slučajeva gde je DNK promenjen...

Expand  

И не мораш, нисам ти то ни тражио. Домаћи задатак су била сама та истраживања. Али ни тиме не мораш да се бакћеш и да их тражиш, као мој одговор на то твоје невјеровање. Глухо било, да ти ја постављам некакав домаћи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...