Jump to content

Српска у бојкоту

Оцени ову тему

Препоручена порука

Од сутра представници Републике Српске не учествују у раду заједничких институција БиХ, поручено је на конференцији за новинаре након одржаног састанка председника свих парламентарних странака са седиштем у Републици Српској поводом најновије одлуке одлазећег високог представника Валентина Инцка..
Седницу је сазвао председник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић који је истакао да је на састанку расправа била веома конструктивна и да је донесено неколико заједничких закључака.
Он је рекао рекао је да не постоје услови за рад српских представника у институцијама БиХ.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Одговори 75
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Svako ko Srpsku i Srbe nazove genocidnim krivično će odgovarati

Jedna od izmena zakona koju su dogovorili lideri Srpske danas u Banjaluci biti da ko god nazove Republiku Srpsku ili srpski narod genocidnim ide u zatvor.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=07&dd=26&nav_category=167&nav_id=1896777&fbclid=IwAR2xM6JHTHDEQeXFZfNZZhKLnAAxalYV4br-M6f714r5oZ8-xljXiwf1aWo

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

Свака част Вучићу

Не знам да ли се зезаш, али требало би да се подразумева да све одлуке о Српској иду у координацији са Србијом.

Ово што се дешава је наставак бестијалних напада на српски народ. Надам се да су нам политичке и међународне позиције сада много боље.

На пример, научни рад Гидеона Грајфа и издвојено мишљење главног судије Нијамбе о злочину у Сребреници, као и бројни докази и сведочења о намештеном злочину и увећавању жртава, о планираном процесу како би Срби били оцрњени, заиста су јаке ствари којима располажемо у данашњем мултиполарном свету.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Milan Nikolic рече

Не знам да ли се зезаш, али требало би да се подразумева да све одлуке о Српској иду у координацији са Србијом.

Ово што се дешава је наставак бестијалних напада на српски народ. Надам се да су нам политичке и међународне позиције сада много боље.

На пример, научни рад Гидеона Грајфа и издвојено мишљење главног судије Нијамбе о злочину у Сребреници, као и бројни докази и сведочења о намештеном злочину и увећавању жртава, о планираном процесу како би Срби били оцрњени, заиста су јаке ствари којима располажемо у данашњем мултиполарном свету.

Uzmi u obzir da ovde u EU blokiraju i cenzurisu na drzavnom nivouy nalaz komisije o Srebrenici ... Ja nisam mogao da downloadujem ovde sa sajta na kome je postavljen.

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Milan Nikolic рече

Не зезам се. Ово је једна од ретких ствари које поштујем код вучића. То поштујем код сваког политичара ко има храбрости да стане за Србе, Вучић, Радуловић, Обрадовић, тренутни ДСС итд. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Не зезам се. Ово је једна од ретких ствари које поштујем код вучића. То поштујем код сваког политичара ко има храбрости да стане за Србе

Ja vise volim politicare koji imaju odgovornosti da stanu za gradjane Srbije.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Ja vise volim politicare koji imaju odgovornosti da stanu za gradjane Srbije.

Ово је стајање за грађане Србије. По теби свекодневно просечно хрватско и бошњачко јавно мњење пуца како си део геноцидне државе која је вршила великочетничку агресију на њихове суверене државе. 

Сваки српски политичар треба да буде дужан да се понаша овако. Ово је минимум минимума. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Bilbija рече

Uzmi u obzir da ovde u EU blokiraju i cenzurisu na drzavnom nivouy nalaz komisije o Srebrenici ... Ja nisam mogao da downloadujem ovde sa sajta na kome je postavljen.

Нормално да цензуришу, зато што је Сребреница обичан ратни злочин а они око тога праве идеолошку и националну митологију за бошњачку нацију који констатно користе да туку по Србији и Србима а наши политичари (кхм кхм мариника) им играју уз тај наратив. 

не може више. 

Подели на овим сајтовима

Како је демократа и либерал некада размишљао.. колико смо пропали па смо дошли до ових данашњих либерала...маринике и екипе.. 

Poštovani g. generale, U ime svih članova i Demokratske stranke i u moje lično ime, svim vojnicima, podoficirima, oficirima i Vama lično čestitam Dan Vojske Republike Srpske. Vojska Republike Srpske, nastala u ratu za slobodu je primer kako jedna mala, ali narodna vojska može uspešno sačuvati državu i zaštititi narod. Bez obzira na mirovne pregovore, čiji uspeh svi želimo, nama je potrebna snažna vojska, kako bi druga strana odustala od namere da nastavi rat. Nadam se da će srpski narod, kao i Vojska Republike Srpske već sledeći Vidovdan doćekati u miru. S poštovanjem, dr Zoran Đinđić - navodi se u pismu.

WWW.NOVOSTI.RS

BIVŠI predsednik DS, Zoran Đinđić 28. juna 1994. godine uputio je čestitku generalu Ratku Mladiću, kome će danas biti izrečena drugostepena presuda, u kojoj mu čestita Dan vojske, ali i veliča...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, haveaniceday рече

Ово је стајање за грађане Србије. По теби свекодневно просечно хрватско и бошњачко јавно мњење пуца како си део геноцидне државе која је вршила великочетничку агресију на њихове суверене државе. 

Сваки српски политичар треба да буде дужан да се понаша овако. Ово је минимум минимума. 

NIsam primetio. Daj neki link.

Uglavnom vidim da svi pricaju o genocidu koji su izvrsile inidividue a ne drzava srbija. Gde si naso da optuzuju drzavu srbiju? daj da bacim pogled

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

NIsam primetio. Daj neki link.

Uglavnom vidim da svi pricaju o genocidu koji su izvrsile inidividue a ne drzava srbija. Gde si naso da optuzuju drzavu srbiju? daj da bacim pogled

Нигде нисам написао да ико у Србији директно оптужује државу Србију.  То би било баш дно дан. Проблем је што дувају у дупе онима који нас оптужују.

Не смеш да дозволиш да ико твој народ оптужује да је геноцидан или РС да је геноцидна и да ћутиш. 

п.с. нисам разумео , хоћеш хрватске оптужбе или српске?Ако хоћеш хрватске то могу да ти дам кило.. 

ево ти како хрвати гледају на рат деведесетих 

Подели на овим сајтовима

Ево ти бошњаци 

Budimir: Republika Srpska je genocidna tvorevin

Živko Budimir (Foto: Klix.ba)

Živko Budimir (Foto: Klix.ba)

Predsjednik Federacije BiH (FBiH) Živko Budimir održao je danas konferenciju za medije kako bi javno osudio izjave predsjednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika o raspadu BiH i samostalnosti RS-a

"Već godinama, svakog mjeseca, a sve češće i na dnevnoj bazi, predsjednik RS-a Milorad Dodik bombardira nas izjavama o raspadu BiH i samostalnosti RS", kazao je Budimir.

Istaknuo je kako je prag tolerancije pređen sinoć izjavama Milorada Dodika na otvaranju manifestacije "Dani Srpske u Srbiji" na Kolarcu, u Beogradu, u prisustvu predsjednika Srbije.

WWW.KLIX.BA

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

п.с. нисам разумео , хоћеш хрватске оптужбе или српске?Ако хоћеш хрватске то могу да ти дам кило.. 

Da, hrvatske  i bosnjacke

пре 4 минута, haveaniceday рече

ево ти како хрвати гледају на рат деведесетих 

Neka greska, iskopirao si pogresan link. Ovaj je o ratu iz devedesetih a ja te pitam za danasnjicu i za optuzbe da je Srbija genocidna drzava. To mi daj.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Neka greska, iskopirao si pogresan link. Ovaj je o ratu iz devedesetih a ja te pitam za danasnjicu i za optuzbe da je Srbija genocidna drzava. To mi daj.

Едитовао сам пост, додао сам ти вест из бих где човек назива РС геноцидном творевином. 

Какве везе има од када је? Тамо јасно пише да је СРБИЈА ВРШИЛА АГРЕСИЈУ. То хрвати верују. ДА смо ми, ја, ти, наше комшије, наши родитељи, на челу са милошевићем, вршили агресију да направимо великосрпску хегемонију 

Цитат

Srpska vlast negira bilo kakvu povezanost Srbije s ratovima u Hrvatskoj i BiH. Međutim, pred Međunarodnim sudom za ratne zločine se pokušava dokazati točna uloga i odgovornost Srbije u ovim sukobima.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...