Milan Nikolic Написано Март 25, 2021 Пријави Подели Написано Март 25, 2021 Неморално је толико досађивати. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 25, 2021 Пријави Подели Написано Март 25, 2021 Ако хоћете некоме да солите памет, молим вас пишите то у приватне поруке. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Март 25, 2021 Пријави Подели Написано Март 25, 2021 пре 39 минута, Milan Nikolic рече Неморално је толико досађивати. Па, ту си ти, Мишуре, да духовно исправиш...ипак мислим да је нормалније причати о Глумици која је своју интиму изнела на пијац, него о Богу без теолоког образовања и духовног опита...но, свако по по савести и "надахнућу" чини. Надати се само да Вучић није само твој председник, па да по ставо о њему мериш и кометаре и теологију. Ал' ајде... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Март 25, 2021 Пријави Подели Написано Март 25, 2021 @Ćiriličar Узгред, тема није Ћириличар него дотича и дотични - зато се држи теме. Ти као демкрата би требао да знаш та основна правила...демократије, свепрожимајуће демократије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Март 25, 2021 Пријави Подели Написано Март 25, 2021 пре 3 часа, Ćiriličar рече Поред сујетноих, гордих, илузионистички жеља - а њих посебно треба нагласити - да се буде део елитистичког света, фол неке уметности (какав је Лечић уметник показује његова "нежност" коују пружа женама и омогућава им "достигнуће" да свој, како каже "к*рац" стави у некога), треба рећи и ово: Владика Атанасије - врхунски богослов васељене данас - увеј је истицао: "Децо п а ж њ а је половина спасења"! Спасење није начи се са мукарцем па из тог сусрета изаћи несилован! Спасење је обожење, процес где је читав физички и метафизики свет укључен, сма човек и сам Бог! Какав страша, надуман, небоземан, физико-духовни, анђеоско-људско-божански процес! Ако је пажња половина тог процеса, ајде да се упитамо: где је п а ж њ а жене, која улази у јако дискутабине односе са ожењеним човеком, који има и децу, а може јој бити и отац по годинама? Очигледно је да је тај однос мно-го-хо-хо блискији од чисто професионалног! Где је пажња те жене! Ајде да мрал оставимо по страни. Где је макар пажња? Да ли водеће богослов васељене греши када говори о пажњи и спасењу? Или је, можда, лакше задобити Царство Божије, него ли у Београду 2012. изаћи несилован од Бранислава Лечића? Оно што брине - поред што ови елитистички дебили овако или онако, уз хвалоспеве или уз црне хронике зауазумају, окупирају, сав медијски и (не)културни простор - јесте то да овде никога живога морал не занима! Него хришћани на ствар гледају као правници. Имамо жртву и злотовра и ајмо даље. Помињу женску децу? Па, бре, ја нећу да мојој ерки буде идол неки малоумни "Лека". Нећу да моја ћерка иде на ваћарење по ћошковима и становима да човеком који има жену и децу и може јој бити отац. Онај ко то оће, па како буде сејао нека се и жетви таквој нада. Дакле, ако је пола спасења пажња, ако морал оставим на мачков реп да ландара са њим око контејнера, онда ова девојка или је глупа као будак, или никаве пажње није имала. А неће бити да је глупа и да се не зна снаћи у београду ако може у САДу. Наравно, тамо је 'Оливууд...и већ пише ЊТајсмс о њој...желела је славу, али није могла предвидети цену славе. Стоји то у вези пажње, слажем се. Требала је да поведе рачуна да себе не доведе у опасну прилику. Она не каже да му је била љубавница (можда и јесте јер је и флерт опасна ствар, изазовно облачење, мисли), већ да су били колеге и пријатељи и да је имала поверење у њега. Шта су као бивши пријатељи причали, сигурно су имали о чему? Па није она њега назвала и рекла му одма "ти си ме силовао" него га је кроз разговор навела да непосредно призна. Мислим да је његова одговорност много већа јер је као искусан мушкарац требао да чува брак и јер је био више него дупло старији од ње а самим тим и искуснији од ње у свему па је треба и у чувању пажње да води рачуна . Њено "не" требао је да испоштује максимално и да зна шта значи када пређе границу одобравања жене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Март 25, 2021 Пријави Подели Написано Март 25, 2021 пре 10 минута, Просечан србенда рече Мислим да је његова одговорност много већа Нема говора о поређењима одговорности, или о неким олакшавајућим околностима Лечића - наравно ако је све истина. Ја говорим о оном што нико неће да говори. Ајде овако, за жене кад су толико брижне: кој аби волела да са мужем има децу, да је муж згодан и познат и да он "пријатељује" са младим, лепим женама само тако. Шта значи то бити пријатељ са младом лепом женом за ожењенпог, пордичниг човека? И обруто. Ја говорим да су попуцале све границе. На крају крајева, ако жена много "пријатељује" са пжењеним мушкарцем, она и ментално, ако не духовно, краде тог човека његовој жени. Но то није проблем за те људе, јер они немају хришчански морал као темељ, него неки свој. Зато се ово и дешава. Друга ствар је Мика и она деца или девојице мало зрелије. Баш бих волео да видим ту жену која воли да њен муж вода около своје пријатељице, младе, лепе, зогодне. Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Март 25, 2021 Пријави Подели Написано Март 25, 2021 пре 2 минута, Jokic Z. рече Svima nam je predsednik Vucic i zna se kome smeta Vucic i jaka SRBIJA. Smeta pedofilima silovateljima i zutim lopovima. Ма одлично, и мени је и ценим га, иако имам критика - а је ли то кажњиво? И драго ми је, трилион пута, да новине пишу истину, ако је истина а биће да јест', о прљавштинама српске надриелите, јер доста су окупирали и тровали медијски и културни простор. Тиме и народ. Е сад, силоватеље нема шта да се брани, сами су о себи рекли делима. Него, упркос жалу за неким појавама, треба речи и о жртвама. Зашто? Па да се разбиј атај табу више, о тим неким малим богињама и богићима елитним, да нормалне девојке не стварају себи накарадне идоле! Бити глумица није ни грех ни неморално. Али зна се и како...мислим да је то све одвратно, али кад је то све већ тако, онда је боље да народ зна, да се те "елите" поставе на своје место. Јер БГ манекени, Тадићи, Свилановићи (какав лик), Ђелићи, и ндрикултуролози Лачићи су били продали илузију овом народу. неке нове Милене и Данијеле нека пазе ко су им узори, учитељи и пријатељи. Јер змији се прст у уста не ставља. А наш председник - једини способан човек у Србији да превесла окупаторе, велики политички лисац. Ма из којих побуда то радио, много помаже Цркви а и народу нашем ван Србије. Е сад, то око либерал-апитализма, извритеља може мало и да се ћерамо...па власт је наша, треба д аслша и аргументоване, добронамерне критике. Jokic Z. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Март 25, 2021 Пријави Подели Написано Март 25, 2021 пре 37 минута, Jokic Z. рече Sa svime bi se slozio sa tobom ali sa glumom ne mogu. Sveti ocevi su govorili protiv pozorista da je gluma i gledanje predstava greh. Jesu, postoji tu odredjeni problem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirko1929 Написано Март 25, 2021 Пријави Подели Написано Март 25, 2021 Пре сат времена, Bokisd рече Jesu, postoji tu odredjeni problem. У време када су они писали позориште је било оно што ми у данашње време зовемо бурлеска, а глумци, поред онога што су радили на позорници су се бавили проституцијом са стране. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Март 25, 2021 Пријави Подели Написано Март 25, 2021 Пре сат времена, Jokic Z. рече Sa svime bi se slozio sa tobom ali sa glumom ne mogu. Sveti ocevi su govorili protiv pozorista da je gluma i gledanje predstava greh. Ne znam da li je ovo tacno ili se zezas ali ako je to sto kazes tacno ne mogu a da se ne slozim. Ja sam dosao do istog zakljucka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Март 25, 2021 Пријави Подели Написано Март 25, 2021 Управо сада, mirko1929 рече У време када су они писали позориште је било оно што ми у данашње време зовемо бурлеска, а глумци, поред онога што су радили на позорници су се бавили проституцијом са стране. Nista se nije promenilo ni danas ... sada se samo bolje kriju ... Jokic Z. and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Март 25, 2021 Пријави Подели Написано Март 25, 2021 пре 3 минута, mirko1929 рече У време када су они писали позориште је било оно што ми у данашње време зовемо бурлеска, а глумци, поред онога што су радили на позорници су се бавили проституцијом са стране. Pa, koliko se secam problem je ova burleska i sve sto ide sa time.... i ne samo to,... ali mislim da smo imali vec neke teme o tome...itd.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Март 25, 2021 Пријави Подели Написано Март 25, 2021 И какву епитимију препоручујете глумачкој бранши ви који знате тајне срца? Пожурите са одговором јер у супротном се неће нико спасити. Milan Nikolic, Danijela, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Март 25, 2021 Пријави Подели Написано Март 25, 2021 пре 4 минута, Просечан србенда рече И какву епитимију препоручујете глумачкој бранши ви који знате тајне срца? Пожурите са одговором јер у супротном се неће нико спасити. – Onda, jednog dana, u njegovoj svlačionici, on je naglo gurnuo ruke pod njenu haljinu – piše “Njujork Tajms” Epitimija je da nauce cemu sluzi svlacionica ... samo ime joj kaze ... "Njujork tajms" ima ceo snimak razgovora Lečić-Štajnfeld: Gurnuo mi je ruke ispod haljine - 24sedam 24SEDAM.RS Glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je Branislav Lečić silovao 2012. godine, a kako prenose mediji, glumica je Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Март 25, 2021 Пријави Подели Написано Март 25, 2021 пре 6 минута, Bilbija рече – Onda, jednog dana, u njegovoj svlačionici, on je naglo gurnuo ruke pod njenu haljinu – piše “Njujork Tajms” Epitimija je da nauce cemu sluzi svlacionica ... samo ime joj kaze ... "Njujork tajms" ima ceo snimak razgovora Lečić-Štajnfeld: Gurnuo mi je ruke ispod haljine - 24sedam 24SEDAM.RS Glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je Branislav Lečić silovao 2012. godine, a kako prenose mediji, glumica je Много си духовит, просто до бола односно умобола. Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука