Bilbija Написано Март 27, 2021 Пријави Подели Написано Март 27, 2021 пре 7 часа, Bojan* рече Mnogo su se osilili, jer je njihovoj zabavljačkoj profesiji dato mesto koje ne zaslužuje, a u suštini društvu nanosi mnogo više štete nego koristi. Ljudski i materijalni resursi se troše na zamajavanje naroda, dok vreme da se nešto korisno radi ističe. Problem je sto je gluma i film sredstvo za poromociju svega negativnog. Nasilje, pederastija, svaka vrsta nemorala se plasira preko filmske industrije. Promovise se i popularise moralno nezdravo ponasanje i svaka prljavstina. A glumci su promoteri tog moralnog taloga i sto je jos gore od svega to se predstavlja kao moralna vrednost i kultura!? Jedno totalno nekteativno, parazitsko i krajnje nemoralno zanimanje se predstavlja kao "kultura", i ti isti daju sebi za pravo i da drze moralne pridike i objasnjavaju sta i kako treba raditi, sta je dobro a sta ne... Mislim stvarno, pa manje moralne stete prave one krajputasice od glumaca i kompletne te industrije... Bojan* and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 27, 2021 Пријави Подели Написано Март 27, 2021 пре 9 минута, Bilbija рече Nije mu kupio cvece pa je zato dobio podrsku "kruga dvojke", "umetnika" i njima slicnih? Nije... uhvatio je za polni organ nekog ko je za njim ušao u njegovu wc kabinu, a ko je po oceni suda (suprotno oceni veštaka) okarakterisan kao "nemoćno lice" (u ravni sa nepokretnim, duševno zaostalim ili potpuno obeznanjenim od alkohola) zbog svoje fascinacije glumcem. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Март 27, 2021 Пријави Подели Написано Март 27, 2021 Управо сада, Avocado рече Nije... uhvatio je za polni organ nekog ko je za njim ušao u njegovu wc kabinu, a ko je po oceni suda (suprotno oceni veštaka) okarakterisan kao "nemoćno lice" (u ravni sa nepokretnim, duševno zaostalim ili potpuno obeznanjenim od alkohola) zbog svoje fascinacije glumcem. Pa nista onda, ja sam fasciniran sa Karanovic Mirjanom,... da je capim ispod suknjice pa da me podrze njene kolege i "intelektualna" ekipa sa Dorcola ... Bio bi red ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Март 27, 2021 Пријави Подели Написано Март 27, 2021 Postoji ona anegdota gde Shakespeare razgovara sa jednom gospođom i pita da li bi legla sa njim za stotinu hiljadu zlatnika. Ona kaže da bi uradila, ipak je to bogatstvo, ko normalan ne bi uradio. Onda je pita da li bi spavala sa njim za jedan zlatnik. Ona na to: "Gospodine, ja nisam kurva!" Na to Shakespeare: "Gospođo, upravo smo suočili da ste kurva. Moramo samo da se dogovorimo oko cene." Mamon. Trifke and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 27, 2021 Пријави Подели Написано Март 27, 2021 пре 57 минута, Bilbija рече Pa nista onda, ja sam fasciniran sa Karanovic Mirjanom,... da je capim ispod suknjice pa da me podrze njene kolege i "intelektualna" ekipa sa Dorcola ... Bio bi red ... Pa isto... da Karanovićka na žurci samoinicijativno uđe za tobom u tvoju WC kabinu i ti je preko suknjice ćapiš za polni organ i onda neko piše kako si je silovao, rekao bih mu da je budala i da ti nisi nikog silovao. Eto, potpuno isto bih postupio i još bi mu dodao da je budala... samo zbog tebe... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Март 27, 2021 Пријави Подели Написано Март 27, 2021 пре 27 минута, Avocado рече Pa isto... da Karanovićka na žurci samoinicijativno uđe za tobom u tvoju WC kabinu i ti je preko suknjice ćapiš za polni organ i onda neko piše kako si je silovao, rekao bih mu da je budala i da ti nisi nikog silovao. Eto, potpuno isto bih postupio i još bi mu dodao da je budala... samo zbog tebe... Ja bih takvoga definisao kao iskrenog demokratu i borca za bolju Srbiju a sto je tebi kao pametnoj osobi jasno naravno, samo budala bi imala tu nekakve primedbe ... Ti naravno nemas primedbi ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Март 27, 2021 Пријави Подели Написано Март 27, 2021 пре 4 часа, Bilbija рече Problem je sto je gluma i film sredstvo za poromociju svega negativnog. Nasilje, pederastija, svaka vrsta nemorala se plasira preko filmske industrije. Promovise se i popularise moralno nezdravo ponasanje i svaka prljavstina. A glumci su promoteri tog moralnog taloga i sto je jos gore od svega to se predstavlja kao moralna vrednost i kultura!? Jedno totalno nekteativno, parazitsko i krajnje nemoralno zanimanje se predstavlja kao "kultura", i ti isti daju sebi za pravo i da drze moralne pridike i objasnjavaju sta i kako treba raditi, sta je dobro a sta ne... Mislim stvarno, pa manje moralne stete prave one krajputasice od glumaca i kompletne te industrije... А како ти то све знаш? Признај колико си представа и филмова одгледао и самим тим саучествовао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 27, 2021 Пријави Подели Написано Март 27, 2021 пре 12 часа, Bojan* рече njihovoj zabavljačkoj profesiji dato mesto koje ne zaslužuje Sa ovim se moram složiti sa tobom...htedoh da ti to kažem . Da...zabava naroda i pokoja duboka poruka....ali svakako glumačka profesija ne zaslužuje toliko pažnje. Bojan* and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Март 27, 2021 Пријави Подели Написано Март 27, 2021 пре 53 минута, Просечан србенда рече А како ти то све знаш? Признај колико си представа и филмова одгледао и самим тим саучествовао? Imas ih na TV svakodnevno, nasilje svakojake vrste, bljuvotine svakog tipa , imas gomilu glumaca koji se izjasnjavaju da su homici, to se plasira kao nesto pozitivno, onamo brane pedera koji je silovao nekoga u toaletu mrtvi ladni, niko se ne obazire na zrtvu a sada udarili na siledziju... Naravno svi imaju pravo da rade sta zele i da plasiraju koje god ideje zele, ali i ja imam pravo i zelju da kretene i kretenluke nazivam pravim imenom. Ne moze mi danas jedna Mirjana Karanovic soliti pamet a ja da budem budala i da je finansiram. Takvima niti dajem pare niti bilo koji vid podrske ili saradnje, sa takvima ja ne bih ni javni WC koristio zajedno a kamo li sta drugo. Bojan*, Orion and haveaniceday је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orion Написано Март 27, 2021 Пријави Подели Написано Март 27, 2021 пре 15 часа, Нифада рече Razumem situaciju da se neka devojka našla na meti nepoznatog muškarca,pokušava da nadje način da se izvuče,plaši se da pruži otpor zbog većeg rizika.Ovde se radi o osobama koje se poznaju,o ljudima koji imaju kredibilitet,imaju određen društveni status. Nifada, bez obzira da li je napadač nepoznata osoba ili dobro poznata i bliska osoba, u trenutku pokušaja silovanja, žrtva bi trebalo odmah da pruži otpor i učini sve što je u njenoj moći da se odbrani. Ako ne uspe da se sačuva i doživi silovanje, opet je zbog nje same, najbolje da odmah to prijavi. Ne razumem ovakve reakcije nakon toliko godina, kao što ne mogu da razumem da žrtva snima dokumentarni film o toj temi i najavljuje da se radi o veoma uticajnoj osobi. Takvim najavama može samo da omogući počiniocu da se dobro pripremi za odbranu. I još mi je ludje ovo sa majicom i natpisom.... Egzibicionizam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 27, 2021 Пријави Подели Написано Март 27, 2021 Очигледно нису нормални људи, али ако има тог дела силовања треба се расветлити. Читам пре неки дан, огласила се мајка бивше жене Лечића млађе од њега 31 г. И она прича о Данијели као о некој са сумњивим моралом. То је поремећен свет. Најстрашније је што један такав Лечић хоће да буде политичар. Неко са којим ће моћи да играју како желе разни злонамерници белосветски. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Март 27, 2021 Пријави Подели Написано Март 27, 2021 Пре сат времена, Orion рече Nifada, bez obzira da li je napadač nepoznata osoba ili dobro poznata i bliska osoba, u trenutku pokušaja silovanja, žrtva bi trebalo odmah da pruži otpor i učini sve što je u njenoj moći da se odbrani. Ako ne uspe da se sačuva i doživi silovanje, opet je zbog nje same, najbolje da odmah to prijavi. Ne razumem ovakve reakcije nakon toliko godina, kao što ne mogu da razumem da žrtva snima dokumentarni film o toj temi i najavljuje da se radi o veoma uticajnoj osobi. Takvim najavama može samo da omogući počiniocu da se dobro pripremi za odbranu. I još mi je ludje ovo sa majicom i natpisom.... Egzibicionizam. Slažem se,ali neko ne može predvideti reakciju nepoznatog silovatelja,ovde je reč o osobama koje se poznaju.Danas sam pročitala da su ovo dvoje glumaca nekoliko dana posle tog događaja koje glumica vezuje za odredjeni datum,oni igrali zajedno u predstavi .Ima mnogo nelogičnosti.Meni je nepojmljivo da zamislim da bi Lečić silovao devojku,koleginicu sa kojom igra u predstavi,pročitaj komentar jednog našeg poznatog glumca,da je Lečić imao dobru poziciju u realciji sa ženama,tako da je to teško uklopivo. Nekada žene odu daleko ,pa onda naglo zakoče,muška logika i percepcija je drugaćija.Ja se ovim bavim više teorijski,Lečića cenim kao glumca,interesantna ličnost.Ne mora da sam u pravu,ali mislim da je glumica prećutala neke stvari koje se tiču njenog ponašanja,reči i sl.Ovo što je jedna novinarka objavila,kao neku prepisku sa Lečićem,gde on njoj deli komplimente,a ona ništa,strogo profesionalna,on je pokazao da je izbrisala poruke koje je ona slala,kao reakciju na njegove poruke,verovatno je hteo pokazati da je ista ili slična metodologija. Takođe,neshvatljiva mi je reakcija Mire Karanović,Bikoviča i dr.da ne igraju predstavu sa Lečićem,samo na osnovu optužbi glumice.Pominju pretpostavku nevinosti,a potom je krše.Lično znam primere,gde su u tim muško-ženskim relacijama obostrano,i od strane žena,a i muškaraca,iznošene neverovatne laži,da bi se onaj drugi-a degradirali,kada veza pukne ili se ne ispune očekivanja. Neki stav koji se provlači ovih dana u nekim komentarim,da ako sam žena,logično je da budem na strani žene,ipak ne mogu a priori da prihvatim,jer znam kakvim perfidnim postupcima se služe neke žene u odnosu prema muškarcima.Javljaju mi se odredjene nedoumice u vezi sa ovom pričom,i zato mislim da je u ovoj priči nešto prećutano. Драшко, Orion and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Март 27, 2021 Пријави Подели Написано Март 27, 2021 Како то да увек жене напаствују неки велики феминисти и борци за права жена као Лечић...увек некако ти мушки феминисти најгори силоватељи.. замисли чуда... Jokic Z. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Март 28, 2021 Пријави Подели Написано Март 28, 2021 Где је Билбија са оним својим ставовима о глумачкој професији као таквој... На крају испаде да му је скоро свака златна била. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Март 28, 2021 Пријави Подели Написано Март 28, 2021 пре 9 минута, Тражитељ рече Где је Билбија са оним својим ставовима о глумачкој професији као таквој... На крају испаде да му је скоро свака златна била. Jos sam tu i istog misljenja. Тражитељ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука