haveaniceday Написано Март 28, 2021 Пријави Подели Написано Март 28, 2021 пре 2 часа, Тражитељ рече Где је Билбија са оним својим ставовима о глумачкој професији као таквој... На крају испаде да му је скоро свака златна била. како где погледаш те скандале са силовањима, вазда неки глумци... ретко када певачи, скоро никада бизнисмени. Ако је политичар обавезно буде леви центар, левица или центар. Скоро никада десничар.Омане по неки али постоји образац. Драшко and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Март 28, 2021 Пријави Подели Написано Март 28, 2021 Него је л сте чули вест, човек коме је професија да лаже прошао полиграф???? Тражитељ and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Март 28, 2021 Пријави Подели Написано Март 28, 2021 пре 5 часа, Bilbija рече Jos sam tu i istog misljenja. Поздрав За нашег Билбију од Слобе и Мире mirjana+karanovic+kao+mira+markovic - Google Suche WWW.GOOGLE.COM mira.webp Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 28, 2021 Пријави Подели Написано Март 28, 2021 пре 6 часа, haveaniceday рече Него је л сте чули вест, човек коме је професија да лаже прошао полиграф???? Ja ne znam od kad je poligraf postao nepogresivi nacin utvrdjivanja istine. Kazem ovo samo iz razloga sto se svi zivi pozivaju na poligraf. Zvuci mi kao sigurna potvrda zakletve "majke mi". Poligraf nije mera istine. Ps: ne tvrdim nista vezano za ovaj slucaj, nego govorim o opsesiji poligrafom. Bojan*, haveaniceday and Ćiriličar је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 28, 2021 Пријави Подели Написано Март 28, 2021 Али ово је фантастично: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Март 28, 2021 Пријави Подели Написано Март 28, 2021 пре 2 часа, Вилер Текс рече Ja ne znam od kad je poligraf postao nepogresivi nacin utvrdjivanja istine. Kazem ovo samo iz razloga sto se svi zivi pozivaju na poligraf. Zvuci mi kao sigurna potvrda zakletve "majke mi". Poligraf nije mera istine. Ps: ne tvrdim nista vezano za ovaj slucaj, nego govorim o opsesiji poligrafom. Лечић се ухватио за то да је прошао полиграф, али види се да је лик у неком свом свету плус му је професија да лаже људе, тако да верујем да може да се уживи да је истина било шта. Ја овако када га гледам делује ми крив колико је тежак, плус што она глумица нема апсолутно никакву видљиву корист и онај снимак телефонског разговора је језив искрено... како се обраћа њој, бљак. Просечан србенда and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 28, 2021 Пријави Подели Написано Март 28, 2021 Није то био телефонски разговор, него снимак за столом у ресторану, неколико година након силовања. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Март 28, 2021 Пријави Подели Написано Март 28, 2021 On 27.3.2021. at 21:31, Нифада рече i zato mislim da je u ovoj priči nešto prećutano. Precutano j eono cemu sam pisao - nizak moral ove zene. Igrla je igre, pa nije ispalo sve kako je zamisljala ili planirala. Rezimski mediji jedva docekali da raskupusaju jos jednog DSovca i svima super. Posto j elik zgodan, ima slavu i sl., verujem da moze da povali vecinu na koje se nameraci, i verujem da mu nije potrebno nikavo silovanje...nego riba ga je pustila daleko u skakljivim igrama, izgubio pamet i tada mislio sa onom stvari i to je to. Asanza su optuzili za silovanje zato jer nije stavio kondom. Mala je htela seks, imala sek, ali on je skinuo kondom i, gle cuda, "neutrani" Svedi poteru napravili...a zadnjih godina se siluje, mnogo puta grupno i nasilno, oko 8000 zena gosinje, i ne odgovara za to ni 5 posto nasilnika. Prime posle socijalu. Ove sentis trabunjarije Milanove, koji gleda svet iy ugla pink boja...u najmanju ruku su smesne. Lecic voli onu stvar, napada, udvara se, lako je to zeni prepoznati, prelako. Ako ima morala zna sta NECE, to se lako sasece u pocetku, a ne igras igre do gaca i onda nisma htela. I onda celom svetu na pijac sve stavi, ali tako da ona nem anikave odgovornosti. Pa i bema po danasnjem moralu, ali to nije moral nego sloboda u svakoj vrsti greha. Ovde su malo kolidirale te slobode i imamo kavgu. Zakrpa se oporila od vrece... Najbolje mi je kad riscanke ovde predtavljaju stvar kao da je neku stidljivu seljancicu napao kakav manijak sa satarama umesto noktiju...idi bre. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Март 28, 2021 Пријави Подели Написано Март 28, 2021 Treba reci i to, direktor Novosti, Vucelic, SPSovac...evo kakve bljuvotine linuju na internet stranici. Kad bi me pitao neko jesu li gori drugorsbijanci ili necrkveni nadripatriote, tesko bi se oducio. Novosti su spale na detaljno opisivanje kako je ko koga ubio, kako je ko kukao na sahranama, i ko je koga opali i prevario sa kim...i to su kao ozbiljne novine. Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Март 29, 2021 Пријави Подели Написано Март 29, 2021 пре 8 часа, Jokic Z. рече Beda srpske opozicije. Takav hoce da rusi VUCICA. А Вучић је Шешељев изданак, баш лепа прошлост и у свему га је подржавао:) И ко зна колико има путера на глави Острвили сте се ту на јадну Данијелу и друге глумце и шта све раде као сумњивог су морала, као свашта раде и шире неморал док су вам Вучић и "напредњаци"( странке које није ни било док нису покрали Радикалске мандате и тако на превару ушли у скупштину ) И то су вам некакве величине, упропастише парламентаризам и све институције. Закон о лечењу деце није прошао, отимају децу сиромашним породицама, нво организације вршљају и раде шта хоће, извршитељи као утеривачи дугова отимају станове и куће беспомоћним грађанима, док пензионер грцају са по двадесетак или тридесет хиљада динара пензије. То је ваш Вучић и клика око њега, прелетачи и преобучени комунисти а врбују и младе кадрове, да их науче како се служи једној странци због ситних интереса. Trifke, GeniusAtWork, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Март 30, 2021 Пријави Подели Написано Март 30, 2021 Не напуштају наша деца србију због неморала глумаца него због неморала политичара попут Вучића и његове коалиције а пре тога Милошевића а пре тога Јошке Тита, сви су они на сличан калуп. Бежало се пре у печалбу а бежи се и данас. Били би они много гори према народу, стара је то удбашка клика али не смеју јер их свет гледа па на кварно глуме демократију док су парламент уништили а народу који протестује на улици подмећу хулигане и батинаше да иду на полицију. А гле глумци не ваљају... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 30, 2021 Пријави Подели Написано Март 30, 2021 пре 4 часа, Просечан србенда рече ...А гле глумци не ваљају... Jedno je pitanje da li valjaju ili ne kao pojedinci, a sasvim drugo šta je gluma po svojoj suštini. Nema nijednog.opravdanja izdizati glumce iznad ostalih. Mediji nameću svašta i gotovo diktiraju ljudima koga da cene, a koga ne. Radnici od kojih svi zavise, su tu među najmanje cenjenima. Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Март 30, 2021 Пријави Подели Написано Март 30, 2021 пре 2 часа, Bojan* рече Jedno je pitanje da li valjaju ili ne kao pojedinci, a sasvim drugo šta je gluma po svojoj suštini. Nema nijednog.opravdanja izdizati glumce iznad ostalih. Mediji nameću svašta i gotovo diktiraju ljudima koga da cene, a koga ne. Radnici od kojih svi zavise, su tu među najmanje cenjenima. Проблем је што је правој глуми место у позоришту, тамо где је изворно и настала а не на телевизији или филму. Да је тако мање би проблема било. Филм и телевизија због гледаности злоупотребљавју глуму. Медији су углавном под управом политичких струја а где је политика односно властољубље ту је и злоупотреба медија, паре и блуд. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Март 30, 2021 Пријави Подели Написано Март 30, 2021 пре 7 минута, Просечан србенда рече ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 30, 2021 Пријави Подели Написано Март 30, 2021 Predlažem da se tema zaključa Danijela and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука