Jump to content

Da li podržavate НАЦРТ ЗАКОНА О ИСТОПОЛНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА

dragisa

Препоручена порука

пре 8 часа, Avocado рече

Stvarno ovaj svet poludeo načisto... da budeš toliki magarac da tvoje dete mora da te tuži sudu da bi prestao da se detetu obraćaš na način koji mu smeta... i da onda još ideš u zatvor zbog nepoštovanja odluke suda...

Не верујем да браниш ове транс лудаке... Они дословно “обичне” гејеве, лезбејке, радикалне феминисткиње и кога све не оптужују за трансфобију. 

Подели на овим сајтовима

to je kao kada bi rekao "nek dete gura prstiće u šteker, ja ga volim a ono učilo u školi da postoji struja..."

naravno da ću ga podržavati da upiše el.tehnički fakultet kad za to dođe vreme ali u ovom uzrastu ću ga strogo kazniti ....i ako je njegovo interesovanje suštinski dobro i izražava njegova interesovanja.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Сад тврдиш да овај човек не воли своје дете него га воле глбт тоталитаристи који спроводе своје болесне идеје.

Одакле бре теби идеја да ти тврдиш да тај човек кога никад ниси ни срео није или не воли своје дете?!

Волети је много скупа реч да би се овако јефтино користила као што је ти користиш.

По ко зна који пут учествујеш у апологији лудила. Није теби лако заиста.

Brate moj sta da ti kazem ova vrsta frljanja sa ljubavlju je drugo ime svih ovih devijantnih pokreta koji nagrizaju porodicu. Ljubav nada podrska tolerancija. To je jedna neiskrena instrumentalizacija ljubavi u korist svojih ideoloskih narativa tako da sto avokado rece neko zaista vise voli svoje ideje. 

Ja sam odrastao u porodici gde se postovala svaka razlocitost, prema homoseksulacima, siptarima, hrvatima, haskim kazamtima itd. Klasicna prica uzeg centra Beograda. Ali kad sam ja malo porastao i odlucio da idem na utakmice, da idem i obilazim nas narod na Kosmetu onda sam bio fasista, glupak, nacionalista (pritom je to valjda trebalo biti negativno).. Onda nije bilo tolerancije za razlicitost jer nije se uklapala u zadati kalup. Sve je to licemerno i selektivno.

Samo Hristos je sveljubav i kroz prizmu njega se moze voleti istinski svako bice. A ne podrzavati ga kad uzme spric da se bode u venu, ili pistolja da se igra s njime itd itd. ne znaci i ne voleti ga. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вилер Текс рече

Ако тренутно нема тога не значи да неће бити. Почело је са тиме да би они само да шетају, а верујем да неполитичког педера баш брига за шетњу.

Свако поспешивање било које људске страсти и изопачености, па и хомосексуализма, директно одводи у вечну смрт тј у пакао. Свидело се то некоме или не то је тако.

Свака врлина и свако ношење крста води ка Царству Небеском и Господу нашем Исусу Христу.

Ја не видим овај Нацрт као поспешивање страсти, али у реду је да нам се мишљења разликују,

Мислим да не бих могао дати бољи одговор од цитата оца Саве Јањића:

Never argue with an idiot. They will drag you down to their level, then beat you with experience.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, illuminated рече

Ја не видим овај Нацрт као поспешивање страсти, али у реду је да нам се мишљења разликују

Треба мало погледати ширу слику и контекст догађаја.

Ја немам ништа против педера, човек има ту страст. Нек се бори, као што се и други боре ко зна са чим све. Пада устаје итд...Само нек се иде ка Христу. Никако нисам за осуђивање тих људи. Неко не може да се смири па вара жену до бесвести. Јел да му чешем уши и да тражим закон за зштитиу прељубничког понашања? Не, него да му кажем да и то води у пакао. 

Против политичке педерастије имам апсолутно све.

Пс: Што каже онај из Трстеника причам српски па зато кажем педер. Нема ту увреде.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Треба мало погледати ширу слику и контекст догађаја.

Ја немам ништа против педера, човек има ту страст. Нек се бори, као што се и други боре ко зна са чим све. Пада устаје итд...Само нек се иде ка Христу. Никако нисам за осуђивање тих људи. Неко не може да се смири па скаче вара жену до бесвести. Јел да му чешем уши и да тражи закон за зштитиу прељубничког понашања? Не него да му кажем да и то води у пакао. 

Против политичке педерастије имам апсолутно све.

Са скоро свим овим се слажем.

Ово ”скоро” само због овог дела:

пре 2 минута, Вилер Текс рече

човек има ту страст

Није увек у питању страст. Има људи који су рођени тако да имају природни афинитет ка истом полу. Фокус ка том афинитету и његов развој би водио ка развоју страсти али и то не раде сви.

Мислим да је уопштено гледајући проблем генерализација ових људи на основу делимично познатих чињеница и да зато већина осуда упућених ка њима (мени) делује много страственије од страсти које се приписују њима.

Увек постоји и нека друга страна приче а на нама је да уложимо напор да је пронађемо и сагледамо пре доношења закључка или осуде.

Never argue with an idiot. They will drag you down to their level, then beat you with experience.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, illuminated рече

Има људи који су рођени тако да имају природни афинитет ка истом полу

Ако је то тако и ако ти људи желе спасење сигуран сам да ће одговор наћи у Цркви.

Сигуран сам да је то јако мали број људи и да се читава глбт пропаганда не диже на ноге због њих него да би подјармили друге.

Сва ова глгбт хистерија није решење.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Вилер Текс рече

Ако је то тако и ако ти људи желе спасење сигуран сам да ће одговор наћи у Цркви.

Слажем се.

Сигуран сам да је то јако мали број људи и да се читава глбт пропаганда не диже на ноге због њих него да би подјармили друге.

Не бих био тако сигуран у број а и део о подјармљењу ми је јако дискутабилан. Мислим да је најздравије да ми, који нисмо део те популације, сагледамо наш сопствени утицај на то како се они данас понашају и радимо на томе да будемо бољи људи. Говоримо о делу популације који је скоро одувек био обесправљен у скоро сваком смислу и они су се борили не само онако како могу и умеју него и у зависности од тога у каквом друштву живе и са киме се суочавају. Сумњам да би икада дошло до појаве ”парада поноса” да смо их одувек прихватали као посрнулу браћу и сестре у Христу и покушавали пре свега примером да покажемо како градити друштвене односе, зато што у том случају не би било никакве потребе да ико парадира и рекламира било какав понос.

Сва ова глгбт хистерија није решење.

Слажем се. Никаква хистерија није никада решење.

Подели на овим сајтовима

Protiv pederluka, ali za pedere. I oni se bore, pate, muče se. Najbolje kolege na poslu koje sam imao, kao primer, bili su pederi. Možda je to samo produkt njihovog progonstva diskriminacije, Bog zna; možda bi bili sasvim drugačiji da su jednako prihvaćeni ne samo oni nego i pederluk.. rekoh, Bog zna.

Mislim samo da ako već mora da bude peder, neka za njega važi jednako pravilo kao i za nas "normalne", "obične". Da veruje Bogu, da ne ubija, ne krade, ne laže, ne čini preljubu, da se trudi po društvo i narod. Ako je kurva to ne sme da krije da je peder. A za ostalo Bog neka sudi. Zašto neko da ide u pakao samo što voli muškarca, dok drugi ubija, pali, siluje, a svetac je..?

Prema lezbejkama i trandžama sam već malo rezervisan. Lezbejke znaju da budu agresivne, da napadaju društvo i narod i svoje namilije, primer baš ovde ona maloletna Kanađanka koja tuži oca i proganja ga u zatvor. Ovo za jednog pedera nisam nikad čuo da radi. A trandže ne mogu, žao mi je...

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

@illuminated Слажем се да смо сви одговорни. Много је широка тема да би сагледавали сад н форуму одговорност од,  да кажем, памтивека. Што се тиче параде то је чисто идеолошка ствар и многи педери не желе тамо да учествују.

Тема јесте сложена али неће је решити непријатељи Бога и човека и зато сам против свих ових глбт закона, хистерија итд.

Подели на овим сајтовима

Bratanac mi je peder. Šta'š sad. 

Ali svoje mišljenje sam promenio kad sam pao u depresiju 2018. To nikome ne želiš. Ljudima treba pomagati, ne proganjati. Ne može sad sve da se dozvoljava, ovo je jasno. Ali ne sme da se izgubi čovek iz vida. Setimo se Hristove reči: Kako možeš da voliš Boga koga ne vidiš a mrziš brata koga vidiš?

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Dragi рече

A za ostalo Bog neka sudi. Zašto neko da ide u pakao samo što voli muškarca, dok drugi ubija, pali, siluje, a svetac je..?

Dragi ovo je nelogicno, svi svetitelji koji su ranije bili ubice i silovatelji i lopovi i kurvari i slicno i prineli su veliko, ali bas veliko pokajanje kako bi im se oprostili ti veliki gresi. I homo prica je takodje veliki greh, narocito ako se propagira i javno pokazuje i ne smatra se za sramnu i neprirodnu stvar.

I, kako 'obican' covek moze da prinese pokajanje i promenu za mnoge razlicite i velike grehe i strasti, onda ne mozemo da kazemo, neka onda homo sa svojim grehom i strastima, nije fer prema drugim ljudima u crkvi, zasto ja moram da se borim protiv samog sebe i onoga sto je lose u meni, dok homo, pa neka eto on je po prirodi takav, pa i svi mi ostali smo po prirodi sa mnogim strastima i porocima jel znaci da treba i mi da kuliramo :suncanje:.....(dobro,... malo moze ,....:smeh1:)

I, naravno, pastirska praksa i ikonomija za svaku licnost ponaosob jer nismo svi slicni i po mentalitetu i licnosti i snazi i fizickoj i psihickoj i raznim okolnostima....itd...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Сад тврдиш да овај човек не воли своје дете него га воле глбт тоталитаристи који спроводе своје болесне идеје.

Одакле бре теби идеја да ти тврдиш да тај човек кога никад ниси ни срео није или не воли своје дете?!

Na osnovu njegovih postupaka... ima dete koje je već pokušalo samoubistvo jer se ne oseća dobro sa ženskim polnim karakteristikama i želi da to promeni... 

Znaš koliki skot prema detetu moraš da budeš da bi te sopstveno dete tužilo sudu?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Bokisd рече

Dragi ovo je nelogicno, svi svetitelji koji su ranije bili ubice i silovatelji i lopovi i kurvari i slicno i prineli su veliko, ali bas veliko pokajanje kako bi im se oprostili ti veliki gresi. I homo prica je takodje veliki greh, narocito ako se propagira i javno pokazuje i ne smatra se za sramnu i neprirodnu stvar.

I, kako 'obican' covek moze da prinese pokajanje i promenu za mnoge razlicite i velike grehe i strasti, onda ne mozemo da kazemo, neka onda homo sa svojim grehom i strastima, nije fer prema drugim ljudima u crkvi, zasto ja moram da se borim protiv samog sebe i onoga sto je lose u meni, dok homo, pa neka eto on je po prirodi takav, pa i svi mi ostali smo po prirodi sa mnogim strastima i porocima jel znaci da treba i mi da kuliramo :suncanje:.....(dobro,... malo moze ,....:smeh1:)

I, naravno, pastirska praksa i ikonomija za svaku licnost ponaosob jer nismo svi slicni i po mentalitetu i licnosti i snazi i fizickoj i psihickoj i raznim okolnostima....itd...

Hm, ti si monah i boriš se protiv braka i uopšte da pomisliš na žensko? :)

Ako jesi - gle, nije svako pozvan da bude monah.

Ako nisi, zašto onda vezuješ breme drugima koje sam ne nosiš?

Pederluk je možda bolest? U redu, idi, izleči je! Neće bolesnik kod lekara da sam sebe leči, nego lekar ga leči. Dakle, izleči ga. Ne ide? Kao da kažeš nekome, koji je u udesu izgubio obe noge, da ustane i hoda? Kome, onda, fali vera, bolesnom, ili lekaru? Ako Hristos diže mrtve, onda ne iz njihove vere, jer oni su mrtvi, oni više ne veruju; i ako hrani petoro hiljadu ljudi, onda ne iz njihove vere, jer oni ne znaju da će Hristos da umnoži hleb i ribu pa ne mogu ni da veruju... Možda i pederi žele da im se pomogne i ne samo da im se dodaje teret da bi drugi imali svoj mir, da jadnicima ne bi mučila njihova savest? Možda i pederi žele da budu voljeni i da se neko stara, neko brine za njih? Možda i pederi plaču na sahrani kad im neko umre? I sada muški među nama, da mi gospoda oprosti: Zašto je greh muškarcu analno, ali nije greh ženi analno? Barem niko neće da me osudi ako uhvatim ženu analno... A koja je razlika, rupa je rupa i obe rupe imaju istu funkciju? 

Pazi, ja ne branim pederluk, niti mogu da gledam kada se dvoje ljube, gadno mi je. Ali pederi su ljudi i imaju pravo na svu moju ljubav. Ali normalno, i oni moraju da ljube i da poštuju mene. I sad moramo da nađemo rešenje kako ćemo zajedno. Ali kakva je ljubav ako jedino znam da ih zabranujem? Mislim da to nije ljubav nego slabost, dok lažem sebe da je lubav.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...