Jump to content

Дара из Јасеновца

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ево шта раде плађеници Срби, само два примера:

1. Жена целу емисију понавља како се ми Срби требамо суочити са нечим и  ту мантру Запад понавља од 90тих....причају о Сребреници а нико ни да спомене чињеницу колико је Срба око Сребреницие побијено скоро 3500 хиљаде и колико Српских села је попаљено до 1995 кад се догодила освета у Сребреници..... а да не причам о протераним из Крајине и другим местима где су Срби страдали нико ни да спомене....ево да чујете како Српски плаћеници то раде у nova.rs

2. И овај други пример како то плаћеници раде:

Žbanić: Zašto glavni lik u filmu o Srebrenici igra glumica iz Srbije

Подели на овим сајтовима

Quo vadis, Aida? / ne znam kako niko nije optužio Bošnjake za propagandu? Ne kažem jeste ili nije, ne kritikujem, već samo povlačim paralelu...suština je ako Srbi naprave fim o svojim stradanjima to je propaganda a ako drugi naprave to je umetnost...ne kažem da smo mi najbolji na svetu ali to konstanto optuživanje da su Srbi jedini krivi za sve – dosadno.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, uomo del Ve.Te. рече

Ево шта раде плађеници Срби, само два примера:

1. Жена целу емисију понавља како се ми Срби требамо сучити са нечим и  ту мантру Запад понавља од 90тих....причају о Сребреници а нико ни да спомене чињеницу колико је Срба око Сребреницие побијено скоро 3500 хиљаде и колико Српских села је попаљено до 1995 кад се догодила освета у Сребреници..... ево да чујете како Српски плаћеници то раде у nova.rs

2. И овај други пример како то плаћеници раде:

Žbanić: Zašto glavni lik u filmu o Srebrenici igra glumica iz Srbije

Ti si pa tek prolupao i vise od Vilera...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, J_a_n_a рече

Quo vadis, Aida? / ne znam kako niko nije optužio Bošnjake za propagandu? Ne kažem jeste ili nije, ne kritikujem, već samo povlačim paralelu...suština je ako Srbi naprave fim o svojim stradanjima to je propaganda a ako drugi naprave to je umetnost...ne kažem da smo mi najbolji na svetu ali to konstanto optuživanje da su Srbi jedini krivi za sve – dosadno.

Mozda je bolji film.

Подели на овим сајтовима

На овој теми већ је неко поставио ово али није био диретно youtube линк:

Ево човек је све објаснио у 3 минута шта се ту дешава:

Подели на овим сајтовима

Ne znam ko vas je slagao da filmovi sa istorijskom tematikom MROAJU obavezno da prodju selekciju pa se sad sablaznjavate sto nije?

Znam, znam... reci cete to je politika oni nama (kao i uvek) nista ne dozvoljavaju i mrze nas i svi samo mastaju o tome kako da uniste srbiju, sve znam... ali... da je  uomo kadar da razume sosptvene linkove koje postavlja moze da vidi objasnjenje da mnogi drugi filmovi nisu prosli tu istu selekciju... pa jesu li svi oni politicke zrtve holivudko masonsko kapitalisticke demonske propagande?

I ostaje pitanje, otkud to da vam je toliko stalo da nam film prodje na festivalu u drzavi koja je "demonska i srbomrziteljska" prijavite ga na neki festival u rusiji, nju volimo... tamo nas nece odbiju i film ce nam proci bez obizra na kvalitet sto nikad i nije bilo toliko vazno kad se gledaju filmovi :D 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, J_a_n_a рече

Bolji film ne može biti propaganda?

What? Ko je to reko?

Ja kazem da je srebrenicki film mozda proso selekciju zato sto je bolji film... mozda je bolje filmsko ostvarenje, mozda je veca umetnost... otkud znam, nisam pogledao ni jedan od ta dva... 

Kad nisi gledao onda "ne znas", to je normalno... a kad "znas" i ako nisi gledao onda si tenkre... jbg.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Ja kazem da je srebrenicki film mozda proso selekciju zato sto je bolji film... mozda je bolje filmsko ostvarenje, mozda je veca umetnost... otkud znam, nisam pogledao ni jedan od ta dva... 

Nije bitno zašto je taj film prošao selekciju, on nije tema, već činjenica da su Srbi dežurni krivci, i nagore optužbe dobijamo upravo od Srba.

Подели на овим сајтовима

Da se uvede zakonska kazna za sve državljane Srbije koji negiraju zločine u Jasenovcu, minimiziraju brojke, ili generalno stavljaju žrtve u bilo kakav kontekst relativizacije. To bi bio dobar početak da se svako ko diskutuje sabere šta mu iz usta ovim povodom izlazi. Rekoh za državljane Srbije, jer teško da bismo mogli da ga primenjujemo na ostale, ali naš problem i jesu ovi u našoj kući. Pa kada izadju pred sud, neka pričaju u svoju odbranu, ali tako da moraju da dokazuju sve to što su tvrdili, negirali i lupetali. 
Znam da je donošenje takvog zakona skoro pa nemoguće ali bio bi to jedan od najkorisnijih zakona koji bi bio donet ikad. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Prozor na krovu рече

Da se uvede zakonska kazna za sve državljane Srbije koji negiraju zločine u Jasenovcu, minimiziraju brojke, ili generalno stavljaju žrtve u bilo kakav kontekst relativizacije. To bi bio dobar početak da se svako ko diskutuje sabere šta mu iz usta ovim povodom izlazi. Rekoh za državljane Srbije, jer teško da bismo mogli da ga primenjujemo na ostale, ali naš problem i jesu ovi u našoj kući. Pa kada izadju pred sud, neka pričaju u svoju odbranu, ali tako da moraju da dokazuju sve to što su tvrdili, negirali i lupetali. 
Znam da je donošenje takvog zakona skoro pa nemoguće ali bio bi to jedan od najkorisnijih zakona koji bi bio donet ikad. 

Znas li neke il si pricas onako napamet da ti prodje vreme?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, J_a_n_a рече

:smeh1: ali si ti uvek na pravoj temi i uvek imaš iste optužbe.

Na kapiram... nalazimo se na temi foruma koja se zove "Dara iz Jasenovca" i citava tema je posvecena tom filmu a ti kazes "film nije tema" i jos serviras nekakav sarkazam... stas desava ovdi? :D 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...