Mateja824 Написано Јануар 28, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2021 Не знам да ли је неопходно са се састаје Синод, али ми СПЦ требала имати и званичан став. Ово је питање на које се позивају многи верници. Владика Лаврентије је примио вакцину, има оних који нису узели и верујем да је неће узети, али који је званичан став СПЦ то није неважно питање, а неки верници Останите ми с Богом! Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 28, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2021 Nema trenutno zvaničnije od stava mestobljustitelja patrijaraškog trona: Hrizostom podržava vakcinicaciju protiv korona virusa - alo.rs WWW.ALO.RS Mitropolit dabrobosnaki i čuvar patrijarškog trona SPC Hrizostom rekao je da bi se vaksinisao protiv korona virusa, ukazujući da je veliki zagovornik vakcinacije i imunizacije, kao i da je SPC... Mateja824 је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 28, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2021 vladika bački je rekao da je to stvar izbora svakog pojedinačno Рапсоди and ronin је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2021 On 28. 1. 2021. at 12:31, Paradoksologija рече mestobljustitelja Expand A? On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2021 On 28. 1. 2021. at 13:45, dragisa рече vladika bački je rekao da je to stvar izbora svakog pojedinačno Expand Ajde, ajde... za svaku glupost SPC nadje za shodno da napise saopstenje a sad kad su zivoti u pitanju- "stvar pojedynacnog yzbora" On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 28, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2021 On 28. 1. 2021. at 13:59, cloudking рече A? Expand "Čuvar pravoslavnog trona u odsustvu patrijarha" Rekla bih ti da guglaš, ali gugl daje samo jedan rezultat, i on je sa Vukajlije, ne baš pristojan. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2021 On 28. 1. 2021. at 14:03, Paradoksologija рече "Čuvar pravoslavnog trona u odsustvu patrijarha" Rekla bih ti da guglaš, ali gugl daje samo jedan rezultat, i on je sa Vukajlije, ne baš pristojan. Expand ja sam majke mi u prvi mah procitao "mestoljubitelja", kao pretenduje na to mesto, voli ga mnogo On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 28, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2021 On 28. 1. 2021. at 14:01, cloudking рече Ajde, ajde... za svaku glupost SPC nadje za shodno da napise saopstenje a sad kad su zivoti u pitanju- "stvar pojedynacnog yzbora" Expand lično mislim da je to jedini ispravan stav ali se slažem u tome da on treba odnosno da je trebao mnoooogo ranije da bude zvanični stav crkve. btw ako će ti biti lakše duboko sam razočaran (ne)postupanjem crkve po pitanju kovida, recimo baš bačkim ali i mnogim drugima ... umesto da budemo kao crkva primer drugima kako se treba ponašati u pandemiji oni sve suprotno fsa and cloudking је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Јануар 29, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 On 28. 1. 2021. at 16:19, dragisa рече lično mislim da je to jedini ispravan stav ali se slažem u tome da on treba odnosno da je trebao mnoooogo ranije da bude zvanični stav crkve. btw ako će ti biti lakše duboko sam razočaran (ne)postupanjem crkve po pitanju kovida, recimo baš bačkim ali i mnogim drugima ... umesto da budemo kao crkva primer drugima kako se treba ponašati u pandemiji oni sve suprotno Expand Kiparska i Grcka Crkva su imale sastanak svojih sinoda i na njima pozvale strucnjake iz te oblasti i one koji su za i one protiv vakcinisanja. Posle razmatranja svega Sinodi su doneli slicna saopstenja, da je vakcinacija treba biti licna odluka svakog coveka. dragisa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука