Jump to content

Препоручена порука

Не знам да ли је неопходно са се састаје Синод, али ми СПЦ требала имати и званичан став.

Ово је питање на које се позивају многи верници. Владика Лаврентије је примио вакцину, има оних који нису узели и верујем да је неће узети, али који је званичан став СПЦ то није неважно питање, а неки верници 

Останите ми с Богом!

Подели на овим сајтовима

Nema trenutno zvaničnije od stava mestobljustitelja patrijaraškog trona:

WWW.ALO.RS

Mitropolit dabrobosnaki i čuvar patrijarškog trona SPC Hrizostom rekao je da bi se vaksinisao protiv korona virusa, ukazujući da je veliki zagovornik vakcinacije i imunizacije, kao i da je SPC...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 28. 1. 2021. at 13:45, dragisa рече

vladika bački je rekao da je to stvar izbora svakog pojedinačno

Expand  

Ajde, ajde... za svaku glupost SPC nadje za shodno da napise saopstenje a sad kad su zivoti u pitanju- "stvar pojedynacnog yzbora" :) 

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 28. 1. 2021. at 13:59, cloudking рече

A? :) 

Expand  

"Čuvar pravoslavnog trona u odsustvu patrijarha"

Rekla bih ti da guglaš, ali gugl daje samo jedan rezultat, i on je sa Vukajlije, ne baš pristojan.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 28. 1. 2021. at 14:03, Paradoksologija рече

"Čuvar pravoslavnog trona u odsustvu patrijarha"

Rekla bih ti da guglaš, ali gugl daje samo jedan rezultat, i on je sa Vukajlije, ne baš pristojan.

Expand  

ja sam majke  mi u prvi mah procitao "mestoljubitelja", kao pretenduje na to mesto, voli ga mnogo :D:D 

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 28. 1. 2021. at 14:01, cloudking рече

Ajde, ajde... za svaku glupost SPC nadje za shodno da napise saopstenje a sad kad su zivoti u pitanju- "stvar pojedynacnog yzbora" :) 

Expand  

lično mislim da je to jedini ispravan stav ali se slažem u tome da on treba odnosno da je trebao mnoooogo ranije da bude zvanični stav crkve.

btw ako će ti biti lakše duboko sam razočaran (ne)postupanjem crkve po pitanju kovida, recimo baš bačkim ali i mnogim drugima ... umesto da budemo kao crkva primer drugima kako se treba ponašati u pandemiji oni sve suprotno

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

On 28. 1. 2021. at 16:19, dragisa рече

lično mislim da je to jedini ispravan stav ali se slažem u tome da on treba odnosno da je trebao mnoooogo ranije da bude zvanični stav crkve.

btw ako će ti biti lakše duboko sam razočaran (ne)postupanjem crkve po pitanju kovida, recimo baš bačkim ali i mnogim drugima ... umesto da budemo kao crkva primer drugima kako se treba ponašati u pandemiji oni sve suprotno

Expand  

Kiparska i Grcka Crkva su imale sastanak svojih sinoda i na njima pozvale strucnjake iz te oblasti i one koji su za i one protiv vakcinisanja. Posle razmatranja svega Sinodi su doneli slicna saopstenja, da je vakcinacija treba biti licna odluka svakog coveka.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...