Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Možemo da menjamo samo ono što osvestimo"

R.Darling "The conscious life"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
Чудни су родитељи, у жељи да заштите децу од било чега што подсећа на смрт не воде их ни на гробље али зато деци дозвољавају да од малих ногу гледају разне примитивне емисије на телевизији.

Др. Зоран Јелисавчић

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

82264107_10220908373000025_7242597123542

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Klicu pravednu, koja ce carovati i bice srecna,i ciniti sud i pravdu na Zemlji....I ovo je ime kojim ce se zvati: Gospod pravda nasa. "

(Jeremija 23,5.6)

• Свиђа ми се 1

"Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga."

Подели на овим сајтовима

"Samoća za mene predstavlja izvor isceljenja, koji mom životu daje vrednost i smisao. Pričanje je često pravo mučenje; potrebno mi je i po nekoliko dana da se oporavim od uzaludnosti reči."

Carl Jung

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Šta god da smo radili, kuda god da smo išli, uvek smo se kretali ka jednom cilju - ka sebi samima, ka sećanju na sebe. Ljudi koji su izgubili uspomenu na svoju prošlost i svoju budućnost, nalik su na decu koja su spremna da se dan za danom, neumorno voze na jednom te istom, najdražem ringišpilu. Nešto se menja uokolo - čas sija sunce, čas pada kiša, čas lista drveće, čas opada lišće, čas dolaze jedni da pogledaju kako se ljudi bezbrižno vrte na vrtešci, utonuvši u detinjstvo, čas dolaze drugi. Letimo u zatvorenom krugu, cičeći ushićeni brzinom, zaboravivši da smo u prošlosti umeli da letimo, i da su svi naši zanosi - samo maglovita sećanja o tome, ko smo nekada bili.

Arkadij Petrov

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

"Ako prolivaš suze jer si propustio sunce, promaći će ti i zvezde."

Tagore

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

84072296_632496357313457_161623746382554

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Capture.PNG

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Capture.PNG

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...