Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Олује живота су јаке и силне и што више људи имамо око себе, лакше их можемо пребродити. Није важно какви су људи, они су ту са разлогом.

Подели на овим сајтовима

On 20. 1. 2018. at 11:08, Лапис Лазули рече

FB_IMG_1516446054806.jpg

Expand  

Па питају оно што су они урадили, раде, у браку су, имају кућу, срећан човјек неће много испитивати, он не очекује да ти будеш као он...

Подели на овим сајтовима

On 25. 1. 2018. at 11:08, Војвода7 рече

Па питају оно што су они урадили, раде, у браку су, имају кућу, срећан човјек неће много испитивати, он не очекује да ти будеш као он...

Expand  

Tacno. To nepogresivo pokazuje da li je neko srecan ili ne. 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

"Kad me ponekad pobedi nesigurnost, pogledam kakvi su ljudi koji me vole nasuprot onim drugim. Čime se bave, kakvi su im stavovi, kako se ponašaju prema ljudima, koliko poštuju sebe. Pogledam kakve ličnosti privlačim a kakve odbijam. Nakon tog vaganja, nesigurnost se skrušeno povlači pred snagom mojih prijatelja. Koliko god bili individualisti, određuju nas ljudi. Možda se suprotnosti privlače, ali sličnosti nas opisuju."

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

"Postoji samo jedna razlika između mene i ludaka. Ludak misli da je normalan, a ja znam da sam lud." 1f642.png:

Salvador Dali

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ako staneš ispred, stani da zaštitiš, a ne da zaseniš.
Ako staneš iza, stani da podržiš, a ne da se sakriješ.
Ako staneš pored, stani da zagrliš, a ne da se uporediš.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Capture.PNG

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...