Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Права љубав је једина када љубав не тражи своје,

када волиш некога без икакве логике.

То је и права слобода. Е, зато сам Хришћанин!
Патријарх Српски Павле

Ptrijarh%20Pavle%204.jpg

• Волим 1

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

Ali tu za mojim vjeđama - sklopim li samo oči - živi sva veličina života i sva ljepota svijeta.

Sve što je ikad samo taklo oči, usne i ruke moje sve je u mojoj svijesti živo i svijetlo na tamnoj pozadini ove patnje.

Raskoš i ljepota života žive neuništivo u meni.

Ivo Andrić

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

Misao-dana-2.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

I kada vas gađaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koračajte, istrpite svaku nedaću i uspeh je neminovan. Onda ćete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas će veličati, govoreći da su oni zaslužni za vaš uspeh. Oprostite i sažalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas. - Slaviša Pavlović-

empty.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Jovan Dučić

Nesreća je što niko ne meri sreću prema sebi i svojim potrebama, nego prema drugom, i to prema najsrećnijima. Manija svih ljudi je da usvajaju tuđa merila i za svoj sopstveni život.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Sve je moguće, sve je na dohvat ruke, samo se čovek ne sme predati. Teško je dok se ne odlučiš, tada sve prepreke izgledaju neprelazne, sve teškoće nesavladive.
Ali kad se otkineš od sebe neodlučnog, kad pobediš svoju malodušnost, otvore se pred tobom neslućeni putevi,
i svet više nije skučen i pun pretnji.

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ништа није боље, него спознати своју немоћ и незнање;

и ништа није горе, него не разумети то.

Свети Петар Дамаскин

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Zivi, vristi, razbijaj, plesi... Covek je rodjen da gubi i gresi. Prokockaj dan, prodivljaj noci. Jednom se ni to  nece moci.

Ivo Andric

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

О, смирење Христово! Оно души даје неописиву радост у Богу. Од љубави Божије душа заборавља и земљу и небо, и сва се жељно устремљује ка Богу .

старац Силуан Атонски

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...