Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Благо ономе ко суза има, у тога срце још усахло није.
Алекса Шантић

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Beskorisno je čoveku sa predrasudama dokazivati neopravdanost njegovih predrasuda.

- Ivan Sergejevič Turgenjev

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

"Sreća nije stvar sretne zvezde ili materijalnog imetka. To je

mentalni stav. On izvire iz poštovanja onoga što imamo umesto da patimo

zbog onoga što nemamo. To je tako prosto – a istovremeno tako teško

ljudskom razumu da pojmi."

Cija je ovo izreka?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Zapanjujuće je, kakvim se sve trikovima služimo, samo da ne bi morali upotrijebiti riječ ljubav. Lako nam je govoriti o mržnji, nasilju, ubojstvima, te pisati i raspravljati o tome; ali ako je
tema ljubav, tada izvodimo sve moguće akrobacije, samo da ne budemo prisiljeni upotrijebiti tu riječ. Očito riječ ljubav u sebi ima nešto nedopadljivo - nasuprot riječi mržnja. U kakvom li to svijetu mi živimo?
Rene Egle

• Волим 1

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Cija je ovo izreka?

joj Obi....kad je bio januar....ko bi se jos toga setio....ako se setim ili nadjem, javicu ti.... :)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

101095559693292700794793.jpg

• Волим 1

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

U sahu,kao i u zivotu primecujemo svoje greske,tek kad se drugi koriste njima.-Tolstoj

• Волим 1

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

Kad budeš uspeo da prevaziđeš teške probleme, nemoj se zadržavati na teškim trenucima kroz koje si prošao, već se prepusti radosti što si savladao još jedno iskušenje u životu. (Paulo Coelho)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...