Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

istina.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ako duboko voliš samo jedno biće, i sva ostala će ti se činiti dostojna ljubavi.

Gete

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih.

Tim učiteljima moram biti zahvalan.

...или у преводу, паметан се учи на туђим,а глуп,на својим грешкама  :0104cheesy:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

- сотона духовно ослепљава човека ради тога да га наведе на грех,а после му отвара очи да би га довео у очајање и у погибао

- док имамо тешкоћа и док нас омаловажавају и понижавају,то је знак да је наш рад Бог благословио

- недостатак љубави ништа не може заменити али љубав замењује све недостатке

Подели на овим сајтовима

Čovek se sa pravom može nazvati ogledalom univerzuma, budući da se u njegovoj svesti mogu reflektovati sve stvari, ali se univerzum ne može nazvati ogledalom čoveka, budući da univerzumu ništa što čovek u njemu vidi ne može pokazati što on jeste.

Подели на овим сајтовима

Svaka nepravda je jednaka, a čovjeku se čini da je najveća koja je njemu učinjena.
A ako mu se čini, onda i jeste tako, jer ne može se misliti tuðom glavom.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Високо цени сваки удисај, јер се он неће вратити.

Свети владика Николај Велимировић

Подели на овим сајтовима

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

539768_506908409372836_1544162109_n.jpg

uz dužno poštovanje njegove svetosti i mudrosti koje nam je ostavio u amanet, ali - ko pravi ove stvari? Ovo je rekao Tagore...

Најбољи бизнис је отварање фабрике која производи позитивне мисли (авва Пајсије Светогорац)

Подели на овим сајтовима

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

tumblr_mgrnbs6QNO1rkrjw8o1_500.jpg

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...