Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Hodajte kroz život otvorenih očiju i s verom.
Zavirite u svaki ugao - nikad se ne zna gde je sreća.
Sreća je slepa.
Na sreću svako ima pravo....
Sreća je uvek i svugde prisutna.
...Treba samo biti tu..."

Matija Bećković

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

21jul19.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ja umem u svakom novembru da napravim jun.

I nemam obicne srece.I nemam obicne grehove.

Moja je sreca srneca,a gresno mi je smesno.

Ako me neko cacne u ove oci placne, nije to neutesno,

ja umem od suza da pravim klikere lepe prozracne.

zna li se autor ovih stihova? :) 

Подели на овим сајтовима

„Јер шта су друго данашње победе него сутрашњи порази?... Све је то само кратак ружан сан тај говор о победама. Нема пораза ни победа него увек и свуда, код поражених једнако као и код победника напаћен и понижен човек.”

(Иво Андрић, у „Немирима”)
Подели на овим сајтовима

8ul7gjl.jpg

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

"Hodajte kroz život otvorenih očiju i s verom.

Zavirite u svaki ugao - nikad se ne zna gde je sreća.

Sreća je slepa.

Na sreću svako ima pravo....

Sreća je uvek i svugde prisutna.

...Treba samo biti tu..."

Matija Bećković

Срећа није слепа него носи ружиучасте наочаре па не види зло :dedica:

Подели на овим сајтовима

Da li odista smatrate da je slabost popustanje pred iskusenjem?
A ja vam kazem da postoje uzasna iskusenja koja zahtevaju snagu i hrabrost da bi im se covek prepustio.
Staviti citavi zivot na kocku zarad samo jednog trenutka. Sve rizikovati u magnovenju – bilo da se radi o uzitku ili moci – ne , u tome nema nimalo slabosti.

O. Vajld

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

"Imati nekog ko će brinuti o tome gde si kad padne noć,
a ti još nisi stigao kući - to je pradavna ljudska potreba."
-Margaret Mead-

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Многи људи хоће да покажу доследност тврдећи да своје мишљење не мењају. То је доказ да нису научили ништа од дана када се њихово мишљење формирало. Тако очевидан доказ властитог незнања и глупости не треба ударати на велико звоно. 

Le Bon

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

"Imati nekog ko će brinuti o tome gde si kad padne noć,

a ti još nisi stigao kući - to je pradavna ljudska potreba."

-Margaret Mead-

Јесте, и кад напокон стигнеш кући, уместо осмехом дочека те погрдама: где си до сад? јел видиш колко је сати?

Подели на овим сајтовима

Mladima je potreban model a ne kritika

John Wooden

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...