Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Апостол Павле у Химни љубави..."љубав никад не престаје, док ће пророштва нестати, језици ће замукнути, знање ће престати".

Подели на овим сајтовима

Благословени они који виде лепоту на скромним местима,тамо где други не виде ништа.1002050_426974124096773_1408377598_n.jpg

Истинитост ове мудре мисли ме је недавно запљуснула у једној радњици са иконама,књигама и књижицама,бројаницама и сличним стварчицама.

Дошла сам да купим нешто од тога и разговарала са продавачицом, када је ушла скромна девојка која је са толиком љубављу, ту у радњи, изљубила скоро све иконе, књижице са акатистима, књиге о светима,календаре са ликовима светих,

ма чудо једно.

Била сам толико затечена љубављу и вером које је она излила тако нежно и брзо ту око нас, да нешто ни слично нисам видела у свом животу.

А мислила сам да сам верник.

Толико сам се постидела пред скромношћу и неупадљивошћу тог бића.

Одатле сам отишла на вечерњу у нашу цркву, и тамо сам је видела, по други пут у животу, за неких пола сата.

И памтићу је заувек.

Подели на овим сајтовима

Истинитост ове мудре мисли ме је недавно запљуснула у једној радњици са иконама,књигама и књижицама,бројаницама и сличним стварчицама.

Дошла сам да купим нешто од тога и разговарала са продавачицом, када је ушла скромна девојка која је са толиком љубављу, ту у радњи, изљубила скоро све иконе, књижице са акатистима, књиге о светима,календаре са ликовима светих,

ма чудо једно.

Била сам толико затечена љубављу и вером које је она излила тако нежно и брзо ту око нас, да нешто ни слично нисам видела у свом животу.

Одатле сам отишла на вечерњу у нашу цркву, и тамо сам је видела, по други пут у животу, за неких пола сата.

И памтићу је заувек.

То се исто и мени догодило...

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Мушкарци су храбри пред смрћу, а жене пред животом. Мушкарци пред другим мушкарцем, а жене пред целом судбином.-Јован Дучић601197_418218531638999_496346397_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Lako je oprostiti onome ko nas je lagao,

ali je teško oprostiti sebi što smo verovali u te laži..

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ма чудо једно.

И памтићу је заувек.

Pošto si videla tu ljubav njenu i razumela je, znači da si videla i samu sebe u njoj (devojci) a neko drugi će pričati kakva si.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Pošto si videla tu ljubav njenu i razumela je, znači da si videla i samu sebe u njoj (devojci) a neko drugi će pričati kakva si.

Само да имам бар  делић те чистоте, најпростије речено...Слава Богу.

Подели на овим сајтовима

Ако се плашите одговора - не постављајте питања.

Није свако знање лепше од незнања.

-Душко Радовић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...