Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ма слободно се ти врати , моторможеш да пошаљеш на моју атресу (доставићу ти на пп)

:D :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

где си то био, шефе?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Korfu ili ti Krf,ovo je crkva sv Spiridona ,gde su i njegove mošti.

Sv Spiridon četrvrti vek,učesnik prvog nikejskog sabora, čudotvorac,veoma poštovan,i recimo da je nešto kao sv Vasilije ostroški za nas...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

More je rulz

DSC02311.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Korfu ili ti Krf,ovo je crkva sv Spiridona ,gde su i njegove mošti.

Sv Spiridon četrvrti vek,učesnik prvog nikejskog sabora, čudotvorac,veoma poštovan,i recimo da je nešto kao sv Vasilije ostroški za nas...

дивнооо!!!

( мали спам - угасио си групу?)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

290912-1313.jpg

Били смо нас троје на бајк-излету у суботу... Циљ се види иза глава, већ смо били близу, а до њега смо имали једно 5 км узбрдо од куће...

290912-1322.jpg

290912-1325%28001%29.jpg

290912-1434%28002%29.jpg

Најмлађи нам је грдно замерио што идемо без њега, али док не стаса за бициклу...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Нисам угасио групу,али очигледно да је постала невидљива ?!

Само пар речи о Крфу, Веома садржајно острво,пружа све могућности,од прелепе природе,плажа,историје,духовности, и забаве...

Мада сам ја већину времена посветио забави :0104cheesy: , Кристин фром Дојчланд и Елена фром Русиа су дале свој пун допринос томе... 0203_cool

Једино нисам ишао у Кавос,најјужније место на Крфу,које је содома и гомора Крфа...вероватно молитвама св Спиридона сам заустављен на том путу... molimoli

Гандалф

Подели на овим сајтовима

A evo i mame sa novim semsirom ...

Gastarbajkerka.jpg

Екстраваганцијо, име ти је Таша.

Какав стил + став... :)

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

@Зосима благо теби са том косом, имао сам и ја некад :unsure:

@Јане деца су ти дивна, лепо си их правио свака част bighugbighug

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"