Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

20180922_204907.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Juanito рече

Је с ти ДиЏеј ил програмер?

Meni bas izgleda kao neki korisnicki servis, i upravo sad `iljaditi put slusa pitanje "... a `de vam je taj any key?"...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Meni bas izgleda kao neki korisnicki servis, i upravo sad `iljaditi put slusa pitanje "... a `de vam je taj any key?"...

Заправо ватам кривину и испробавам студијске слушалице које сам управо купио на стварима од Рамштајна до Ане Бекуте. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Заправо ватам кривину и испробавам студијске слушалице које сам управо купио на стварима од Рамштајна до Ане Бекуте. 

A onda doda malo filmske...

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Broken рече

Hot line operater...Juanito. :D

Видиш @obi-wan како ме човек зна, а ти ме постави у кориснички сервис...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

@Smaragdni kamičak

Прва слика Донина чесма, друге две Обреновићева?

:) 

Sve je Obrenovićeva. :D

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...