Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

то ти је реплика Теразија код бувљака...

To je znaci u mom komsiluku. Mora vise da izlazim iz kuce :)

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

vrlo verovatno

ukačija se brobinjak na vr prasku pa se ozgor sveri al mu bilo skomina u mešinče pa se sišeja

Ја си ти то кажем бе кво он д рзуме кад гу неје искусија. :))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Sto su lepi forumasi :D!

Каћа, има ли шта за тебе?::::: :bla:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

DrDr.JPG

Fotka iz 2006-e...

ti i Grigorije ste izgleda dvojnici :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Hvala Ratko, imam ali je zauzeta i mladja podosta tako da. :)

ја сам схватила да је Рале мислио да ћеш некој сестри са форума да се свидиш...или можда грешим...Рале?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ма не, нисмо се разумели. Него ћеш ти нама да мазнеш неку сестрицу са форума јер ћеш им се допасти.

A to. Pa ako bude bice. :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

e imam i ja sa sestrom! i ne nisu dve devojcice na slici, ja sam onaj levo i nisam gay! 0110_hahaha

74le.jpg

jkyjia.jpg

Dragi ko da ste blizanci greengrin ne znam dal ima na temi Grishina slika al sam vido na facebooku :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ја сам схватила да је Рале мислио да ћеш некој сестри са форума да се свидиш...или можда грешим...Рале?

Тако је Џеси, то је то. Не грешиш. Види какав је, ко лутка. :)

Подели на овим сајтовима

Тако је Џеси, то је то. Не грешиш. Види какав је, ко лутка. :)

и Катарина је нешто слично прокоментарисала...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...