Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

post-9215-0-56843600-1328378189_thumb.jp

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Evo još jedna

post-9215-0-18467800-1328378416_thumb.jp

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Možeš i da upload-uješ na nekom sajtu te namene npr. http://imgur.com/ i kopiraš BBcode, samo imaj u vidu da je sve javno.

A, možeš i da upload-uješ na google documents (na svoj google/gmail nalog) i postaviš da je slika javna (share - everybody) i kopiraš link. Posle možeš i da je vratiš na privatno ili da je obrišeš.

A može i ovde na Svetoslov: https://www.pouke.org/forum/gallery/

Подели на овим сајтовима

Evo još jedna

post-9215-0-18467800-1328378416_thumb.jp

Маlo sam radoznao. :D

Odakle potičeš, da nisi sa negdje sa bliskog istoka?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Da, jesam, s bliskog istoka sam ;)

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

Da, jesam, s bliskog istoka sam ;)

Фино. :drugarstvo:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

jajae.jpg

jaja na oko

tehnika-plastelin na poslužavniku

početna cena-kinder jaje

umetnik-moja ćerka

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...