Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 5. 2. 2018. at 17:54, Muramasa рече

Hoću da postignem udarac od 2000 funti po kvadratnom inču.

Expand  

Справе у теретани ти за то неће помоћи... иди у гвожђару и тражи справу која се зове пнеуматски чекић :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Мурамаса , колико му то дође по нашим мерним јединицама? 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2018. at 18:32, Juanito рече

Ја сам данас изгурао на 50 грама.

Expand  

Чудо да си и то успео... јер то није сланина... Сланина се пакује у старе новине или масан папир :)

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2018. at 19:34, Vladan3 рече

Чудо да си и то успео... јер то није сланина... Сланина се пакује у старе новине или масан папир :)

Expand  

Знам ја то, ал шта вреди кад се овде труде да све буде еколошко, те све пакују у пластику...

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2018. at 18:32, Juanito рече

Ја сам данас изгурао на 50 грама. 

GeJ9UNN.jpg

Expand  

Ja to smazem, kao dodatak uz dorucak :blush:

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2018. at 19:40, Danijela рече

Expand  

Ti si dobra meni to nije ni za na zub. ;)

• Волим 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Rekoh dodatak :D

Ne smem da pricam kakav mi je dorucak :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2018. at 19:47, Danijela рече

Rekoh dodatak :D

Ne smem da pricam kakav mi je dorucak :D

Expand  

To samo znaci da si zdravo celjade! :) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

I sto mi vazda govore: tebe lakse obuci nego nahraniti i da jedem za dva zdrava muska :))

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2018. at 16:50, Таша рече

Na djeda Mirasa sam

Expand  

To je bio izraz obradovanosti, pošto su žene danas omrznule na obrve. Neverovatno. Toliko lep detalj a da omrzneš na njega. To je ravno tome da odeš da zguliš pege, koje su jedna od retkih stvari lepših od obrva.

Shvatam da se omrznu dlake na nogama, ili pod miškom, ali obrve...

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2018. at 19:37, Juanito рече

Знам ја то, ал шта вреди кад се овде труде да све буде еколошко, те све пакују у пластику...

Expand  

Ма ћути... чиме се све штампају новине... и боље joooj

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2018. at 19:54, Nebojš.a рече

Shvatam da se omrznu dlake na nogama, ili pod miškom

Expand  

A što? :1319_womens:

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2018. at 19:40, Danijela рече

Expand  

Doručak je najbitniji obrok i treba da bude jak. Posle manje obilni obroci i sve bude kako treba.

Подели на овим сајтовима

On 5. 2. 2018. at 19:54, Nebojš.a рече

To je bio izraz obradovanosti, pošto su žene danas omrznule na obrve. Neverovatno. Toliko lep detalj a da omrzneš na njega. To je ravno tome da odeš da zguliš pege, koje su jedna od retkih stvari lepših od obrva.

Shvatam da se omrznu dlake na nogama, ili pod miškom, ali obrve...

Expand  

Ja sam znaci brate Nebojs.a neki raritet. I obrve i pege imam. Za muzej sam. U svakom smislu i prenosnom znacenju :smeh1:

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...