Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

@Broken

Криво им брате што смо лепи. У просеку...

Лично, није ми криво (а што би-сликах се са својим сестрама), али ми жао што сам две своје и наше форумске сестре нехотице довео у овакву ситуацију.

И иако сам наравно могао као уредник да обришем и ту слику са којом (покушах) да се нашалим на конто "твоје теретане", те све наредне (рекао бих несувисле-поједине) коментаре, нека стоје...

И слика и коментари...

Колико год био незадовољан нечим, жалостан можда, шали сувислој или не склон; који год разлог беше... 

Довести у сустицај једну слику где сам усликан са својим другарицама, пријатељицама и сестрама у Христу; дакле, довести, па макар и шале ради у контекст "Плејбоја" и онога што се на некој другој теми опет нашалих у смислу "шта се ваља радити брачнима у трапавој седмици" је... бедно...

Да не ланем нешто грђе. Праштајте и помјаните!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 23 минута, RYLAH рече

Ма супер ако се овим реши проблем, али је баш безвезе јер то радиш стално, а беспотребно. Опуштенција буде на теми некој, одједном убациш неки отров, спустиш неког најгоре, без потребе, направиш се луда или преподобно наивна кад те неко прозове за то (као сад рецимо), и онда додатно смориш људе тим ставом, и скроз се промени атмосфера.

Имај на уми да су овде на форуму ипак углавном људи код којих те форе не пролазе, и који немају потребе да трпе таква иживљавања.

Сигурна сам да се неко  други сетио и исту шалу поставио да би наишао на одобравање , лајковање и наставак смехотерапије, али пошто сам ја....

Него да се не настављамо...само ти синко ради свој посао...12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Лично, није ми криво (а што би-сликах се са својим сестрама), али ми жао што сам две своје и наше форумске сестре нехотице довео у овакву ситуацију.

Ма шалим се мало са братом Брокен што су нам слике моментално отишле у форумски заборав, нисам баш пратио остало...

А неукусне шале... шта да радиш, некад будемо непажљиви. Ја први. :stadaradim:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Милан Ракић рече

Колико год био незадовољан нечим, жалостан можда, шали сувислој или не склон; који год разлог беше... 

Замисли тек како је овом др др др др Драгану Петровићу... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Сигурна сам да се неко  други сетио и исту шалу поставио да би наишао на одобравање , лајковање и наставак смехотерапије, али пошто сам ја....

Видиш, ја рецимо не мислим да си била злонамерна са оним првим коментаром :)  Испало је глупо, и коментар је глуп ако ћемо искрено, али ништа посебно страшно. Али ово болдовано је стварно неумесно и злобно...и није смешно уопште.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Phoebe рече

Ama mora britke sablje da rade inače si prop`o

A najslađe od svega je kada se umore protivničke strane pa ono koje prvo malakše izgovori: PRAŠTAJ BRATE, dođe mi da se prevrnem

A mora, to je život, to je ljudska priroda, ništa za sablazniti se.

Da, praštaj, kad neko hoće sa se opere i napravi lud, iju, praštaj.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, GeniusAtWork рече

Али ово болдовано је стварно неумесно и злобно...и није смешно уопште.

Јесте слажем се....

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Милан Ракић рече

Довести у сустицај једну слику где сам усликан са својим другарицама, пријатељицама и сестрама у Христу; дакле, довести, па макар и шале ради у контекст "Плејбоја" и онога што се на некој другој теми опет нашалих у смислу "шта се ваља радити брачнима у трапавој седмици" је... бедно...

Овде на овом форуму је било толико саблажњивих порука, непристојних тема и коментара и то у време поста, па се нико од вас не нађе да  каже да је бедно, непристојно, да не одговара једном форуму овог (православног) реномеа, ал добро....

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Рапсоди рече

Ето, опет си урадила то, крајње ниско и покварено. Чему тај отров и прављење од себе жртве, а од мене усташког кољача?

Јел стварно мислиш да си ти толика жртва а ми овде толики крвници? Или је то само фора за публику да би задржала неку фасаду пред собом и пред другима?

Мислим, могао бих да те спустим сад на хиљаду начина на ово што си рекла, али мислим да нема потребе да се овде ствара толико токсична атмосфера, па сам те питао отворено.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Немој сад и ти да ми правиш проблеме...

Neću, majke mi. Samo ću da te gledam, šaljem pjesme, mudre izreke (da te fasciniram) i da ti lupam one srciće kakvu god glupost da kažeš.
Eto tako...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...