Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

9 hours ago, Биљана рече

Ракићу, био си у Добоју? :) 

Био ;)

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, Kaludjerovic Sreten рече

your brother?

У Христу. ;) Заједно смо студирали. И ево сад кад смо оматорили, ниси први који пита да ли смо браћа. Пре неки дан, мајка игумана Данила Озренског "нападе" Војина баш, како не рече да има брата у Србији, јер каже жена-баш личимо...

Подели на овим сајтовима

13 hours ago, Милан Ракић рече

Био ;)

Надам се да ти се свидјело. Вјерујем да те пријатељ одвео на најинтересантнија мјеста :) И да, требао си се јавити, да се упознамо :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

On 26.7.2016. at 7:42, Биљана рече

Надам се да ти се свидјело. Вјерујем да те пријатељ одвео на најинтересантнија мјеста :) И да, требао си се јавити, да се упознамо :) 

Јој јесте. Било је изненада, јер сам кренуо био за Бања Луку, па у пролазу. Углавном, ја сам баш питао за тебе и он рече да зна у коју цркву идеш и обећа да ћемо на Литурџи у недељу ићи у цркву где ти идеш. Међутим, касније увече (субота) наврати код њега отац Никола из Петрова и као шта Добој? Код мене да дођете и све тако... Ту се они "посвађаше" и онда нађоше компромис да ипак идемо у намастир Озрен, а после код попа Николе на роштиљ, котлић и ладну ракију. И тако и би, а ја сам као гост слушао ;)

Подели на овим сајтовима

On 7/27/2016 at 16:36, Милан Ракић рече

Било је изненада, јер сам кренуо био за Бања Луку,

Wait, what!?

Био си у БЛ а ниси се јавио?
Минус, к'о кућа!

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Suncokret54 рече

... не, ово сигурно нисам ја, међутим оморина... можда сам то ипак ја... ко је бре ово упао, инкогнито, на форум много лепих људи...:ok:

Na kratko mi hakovan nalog....kao i tvoj. :))) :bighug:

Подели на овим сајтовима

38 minutes ago, Suncokret54 рече

... можда, после мене, нормално ако бабе могу бити лепе жене...:mahmah:

Ма и баба може да буде лепа, ако има лепу душу. Физичка лепота је пролазна, а она лепота која "излази из срца" је доживотна, а може и да надживи човека у сећањима других људи.:sunce:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...