Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Офтопик само мали:

Не мислиш да су наша вера и феминизам међусобно искључиви? :)

Zavisi od toga šta misliš kad kažeš "naša vera" i na koju varijantu feminizma misliš.

Ono što ja mislim kad kažem "naša vera" i moja varijanta feminizma nisu međusobno isključivi.

Za dalji off: https://www.pouke.org/forum/topic/41295-%D1%81%D0%B2%D0%B5-%D1%88%D1%82%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%B5-%D1%85%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%BE-%D1%84%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D1%83/

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

11391350_862978987103205_472756141549491

Истина, нису форумаши (осим мене), али сам имала потребу да подијелим ову фотографију са вама. На овај хор сам изузетно поносна. На све нас. И хвала о.Душку на великој љубави, стрпљењу, труду, пожртвованости око свих нас :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

@@Juan,

Da li ti je ovo slika za omot albuma? :)

То је с неке прославе, ал накачих лого пошто ме подсећа на њихове омоте. А и не може Лепи да буде једина звезда овде, осилиће се много ако нема конкуренцију. :)))

Подели на овим сајтовима

То ми је више за предизборни плакат него за звезде Гранда . Полуосмех, добродушан али и озбиљан, гледа право у очи свакоме без скривања . Сат на руци, знак да је свестан да је задњи час да се крене у борбу за бољу будућност Србије . Једино је одећа неозбиљна али то може да се протумачи да је спреман да раскрсти са старим идејама .

Подели на овим сајтовима

То ми је више за предизборни плакат него за звезде Гранда . Полуосмех, добродушан али и озбиљан, гледа право у очи свакоме без скривања . Сат на руци, знак да је свестан да је задњи час да се крене у борбу за бољу будућност Србије . Једино је одећа неозбиљна али то може да се протумачи да је спреман да раскрсти са старим идејама .

Довољно сам чуо! Који број на изборној листи? :)

На који рачун да донирам? 

Имам и предлог за изборни слоган: "Гласајте за мене, да барем неком буде боље!" :)

Подели на овим сајтовима

Кад смо код ретро слика,Тавита и ја,тј тада је била Сања,знате је вероватно из серијала "Духовници",сад је већ игуманија...

Све у свему,мислим да јој је избор био на месту,кад је хтела у манастир... :)))

11ikdqu.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ево од ове године:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Кад смо код ретро слика,Тавита и ја,тј тада је била Сања,знате је вероватно из серијала "Духовници",сад је већ игуманија...  

Zoske , posto imas vezu kod igumanije , vidi da mi sredis odmor od jedno nedelju dana  ...     :coolio:   ... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

А сад једна уметничка :D

11934739_768880253213696_1251006059_n.jp

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Најлепши си Никола, друже мој! :)))

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

А сад једна уметничка :D

11934739_768880253213696_1251006059_n.jp

Ko neke petparacke price atmosfera samo da je jos malo razvaljeniji ambijrnt ;) veliki SVIDJ za pozu za razmisljanje!

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...