Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

А кога муж брука када изађе у кафану са женама?

Да ставимо по страни феминизам, кафана и опијање није добро за никог, без обзира да ли је мушкарац или жена.

И ми мушкарци треба да будемо критичнији према себи и да себе не стављамо у било какав начин да будемо привилеговани у односу на жене.

Ми смо друго. И да мене неко послуша, жене не би излазиле у кафану, па ни ми мушкарци не бисмо никога брукали.

Ово су све врло логичне ствари.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Вратите се на теЕЕемУуууу

АаАааАа

оћемо фотке.....

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ми смо друго.

Šta ste vi?

Šta...reci? Nemoj da se ćeramo.

Sad otvori temu - Žene su jedno, a muškarci drugo. (pa da vidimo na šta si mislio)

Hajde ako smiješ!

Вратите се на теЕЕемУуууу

АаАааАа

оћемо фотке.....

@@ RYLAH, je prvi počeo.  :((

Подели на овим сајтовима

...a mi sluge?

A ja sam mislila družbenice. -.-

Vi ste pod našom vlašću,tako je Bog rek'o. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Џаба кад ви феминисти не разумете наше традиционалне вредности, зато ми и пропадамо.

Nisam feministkinja...i poslednji put ti kažem

Vi ste pod našom vlašću,tako je Bog rek'o. :ani_biggrin:

Ne spamuj temu  :)))

Подели на овим сајтовима

Ti zamućena bolje da ćutiš i da ne prozivaš  :ladan:

Taman posla,ja se divim ovde(fala Bogu ima i na sta,mesto vas sto cutite kad ne treba!) sta sad pa ti oces?Nije ti dosta paznje je li?Pa znala sam,narcis je to  :))) E pa ne moze danas je dan za Dani!  :)

PS.A ti nemoj da mrsis tamo nego daj jednu sa sajkacom,pa nek ide zivot ! :pivo:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Pavle reče da se žrtvujete do smrti za nas... al' meni dosta u realnosti svakodnevnog života da budemo ravnopravni ;)

Vidi... a kako ti znas da se Mi ne zrtvujemo za Vas?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Ако је тако човеку са женом, није добро женити се"

A ti budi dobar kao sto te Bog dao,pa te niko nece oklagijati .Prosta je to matematika a sve za vase i nase dobro,kao sto vidis na sve smo srecom mislili    :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Сад ми је лакше кад видим да су форумашице душевне и увиђавне...никад не бију без разлога. Е, то су праве жене...

Ma brate u Hristu,ako treba i bez i sa razlogom,lako cemo se dogovoriti,zar to da bude problem ih! :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Dok se ti krijes iza Boga,nema od toga nista,takvi se za cas stave pod oklagiju  :)))  

Ako i treba da mesiš i da budeš dobra domaćica da ti muž bude zadovoljan.Put do našega srceta ide preko stomaka. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...