Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Братов син и ја код баке :)

img20140722130926.jpg

mene zanima šta je ono na krevetu, liči mi na onaj deo iz mašine za sudove gde se stavljaju viljuške, noževi...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Братов син и ја код баке :)

Sad sam se posle mnooogo godina setila jedne moje baka kume :) Gde god na zidu ubije velikog debelog komarca zakači bilo kakvu i koliku sliku da sakrije fleku :))

Подели на овим сајтовима

@@w.a.mozart,  То јееее... Не знам тачно, али скоро све у том стану је покојни деда правио. Бака нема машину за судове :D

Подели на овим сајтовима

Где су ове Алпе?

Na 2000 m ... Ovde kod nas, Vipiteno ... Ima neki planinski dom na ovoj visini ... Ima iuzika, tirolci u koznim caksirama ... A sto je najnolje od svega moze da se dodje kolima ... Nema sta da se mucis ... Mada ima i onih koji dolaze peske ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Na 2000 m ... Ovde kod nas, Vipiteno ... Ima neki planinski dom na ovoj visini ... Ima iuzika, tirolci u koznim caksirama ... A sto je najnolje od svega moze da se dodje kolima ... Nema sta da se mucis ... Mada ima i onih koji dolaze peske ...

Dobro, dobro, ubedio si nas, kad nas zoves u goste pa da malo sedimo tamo?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Dobro, dobro, ubedio si nas, kad nas zoves u goste pa da malo sedimo tamo?

Da znas da bih rado ugostio pojedine forumase ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Da znas da bih rado ugostio pojedine forumase ...

LOL iskulirao si obija ovim pojedine forumaše ili mi se čini

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...