Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јој, сори, али на овој слици ми личиш на муџахедина!

Par puta sam se htjela i ovdje predstaviti, ali me je jednostavno bilo strah da ne podsjetim na nekoga...a meni se taj neko ne svidi...i šta onda?

Meni on, Biljana, liči na Deda Mraza iz mlađih dana, ne na mudžahedina (ovo samo omekšavam strašni sud kada ja dođem na red :bendoff: )

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Par puta sam se htjela i ovdje predstaviti, ali me je jednostavno bilo strah da ne podsjetim na nekoga...a meni se taj neko ne svidi...i šta onda?

Meni on, Biljana, liči na Deda Mraza iz mlađih dana, ne na mudžahedina (ovo samo omekšavam strašni sud kada ja dođem na red :bendoff: )

Немаш чега да се плашиш! И ако подсјетиш на некога ко ти се не свиђа, не значи да си ти таква као тај неко! Мислим, безвезе разлог за не постављање слике, али ок........!

А мене Жељко на овој слици, да, заиста подсјећа на муџахедина, јер живим са њима и свакодневно их сусрећем! И баш су такви, скоро на ћелаво обријани и са дугим брадама! Али то свакако не значи да је и Жељко један од њих, је л'те!!! :);)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Немаш чега да се плашиш! И ако подсјетиш на некога ко ти се не свиђа, не значи да си ти таква као тај неко! Мислим, безвезе разлог за не постављање слике, али ок........!

А мене Жељко на овој слици, да, заиста подсјећа на муџахедина, јер живим са њима и свакодневно их сусрећем! И баш су такви, скоро на ћелаво обријани и са дугим брадама! Али то свакако не значи да је и Жељко један од њих, је л'те!!! :);)

I dalje tvrdim - Deda Mraz iz mlađih dana  ;)

Подели на овим сајтовима

П.С. Софија је прелепа.

da.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Мени више на оне  WANTED фотографије :D

П.С. Софија је прелепа.

Ето видиш, а ја сам се увек питао што ме пандури стално пресрећу и легитимишу...

Једаред кад сам водио ходочашће за под Острог пре неких 15-17 година упали специјалци у бус и извукли ме напоље а возач се уватио за главу виче за пандурима : "Немојте њега он је вођа пута!" А пандури нако све са калашњиковима кад су чули да сам неки "вођа" претресли су ме од главе до пете...

Подели на овим сајтовима

Ето видиш, а ја сам се увек питао што ме пандури стално пресрећу и легитимишу...

Једаред кад сам водио ходочашће за под Острог пре неких 15-17 година упали специјалци у бус и извукли ме напоље а возач се уватио за главу виче за пандурима : "Немојте њега он је вођа пута!" А пандури нако све са калашњиковима кад су чули да сам неки "вођа" претресли су ме од главе до пете...

ха ха ах ааха ха ахах а а ааа

Подели на овим сајтовима

Опасне фотке су пале у последње време! facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222

Ајд ви што се снебдивате, карет на сто! 1401 

Подели на овим сајтовима

Алекса Ненадовић, Илија Бирчанин и моји дерани...

1150323_3347477742945_374393994_n.jpg

Подели на овим сајтовима

To zeljko srbine. Pravi Srbi sada ce krate u sace!

Брате, надам се да ми ниси ову критику упутио заиста мислећи како ћеш ме поучити правописанију.

Ако си, а надам се да јеси, јер ипак сам ја живи споменик српске културе на овоме форуму (а и шире), испратио моје писаније требао си уочити да намерно пишем тим "стилом" на свим форумима сем кад пишем озбиљно (а то је ретко).

Подели на овим сајтовима

Ене, ( са' ће бидне комендија ) немо' сад ту Жељко ти, опед, нешта... "Живи споменик српске културе", мо'ш мис'ити. Речи 'но како јес'. А и остали... има браћо и госпође да буде и бидне како је и било. Можда ће ви пос' бидне лакше, ко ће га знати.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...