Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

И ја је познајем! Толико добро је познајем да бих била сад у стању да одем до ње (ако је уопште код куће) и опалим јој једну васпитну иза ушију! А по свим приликама, и теби! :) Кад будеш долазио у Добој, да ми се јавиш!! :) Јесмо се разумјели!!???  1127_battle

Jasno! Jasno kao dan! A o vaspitnoj mjeri.. C-c-c.. Koje li je sad zgrješila, svaki dan se čujem sa njom, jedino da je prestala da ide u Crkvu.. Potrudiću se da dođem nekad skoro..

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@@Jurodiv,

Знаш ти добро, не прави се Тошо! :)

Него, послала бих ти захтјев на фб, али не могу се улоговати (забагов'о фб)!  

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Kako su se, onomad, prešli na Vujakliji :) Doduše u to vreme jesam bio malko bradatiji, ali nit sam bio u Gračanici, nit sam svir'o black metal, već pop muziku ;)

monasi-gracanice.jpg

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

Мало су требали да се информишу пре него што су то направили. Грачаница је женски манастир и тамо је строго забрањено користити фендер, дозвољене су само аелита гитаре :)

Него падре, могао би да падне неки снимак на форуму, па да упоредимо Мидраш вс Звонко :)

Nije fender ;) već EKO kopija (ali licencirana) Gibsona, kupljena samo da na nju nakačim gitarski sintesajzer ;) A fender je u drugom čošku pa se ne vidi :)

A jednu stvarčicu sam stavio na Jazz i bluz, doduše više je - onako, probano u džezerskom stilu, ali dosta lagano - premda i mi umemo da prašimo, ali to nisam stavio da se ne sablazni narod ;)

Подели на овим сајтовима

Мало су требали да се информишу пре него што су то направили. Грачаница је женски манастир и тамо је строго забрањено користити фендер, дозвољене су само аелита гитаре :)

Него падре, могао би да падне неки снимак на форуму, па да упоредимо Мидраш вс Звонко :)

odma se vidi da je Les Paul... kakav fender ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Pa...nisam ja baš takav zverko kao Zvonko...koliko čujem, čovek je majstor, ja sam muzikant....kad baš insistiraš, evo dve stvarčice...kad baš moram da se blamiram ;)

https://soundcloud.com/user958692733/gorelevo

A za divljanje :) obično mi ide dobro uživo ;)

Подели на овим сајтовима

Могли би администратори да отворе нову тему и да ставе ова Звонкова и Мидрашева дела, а и осталих који буду стављали, па да можемо на једној теми да уживамо у музици форумаша. А замислите још да се једном годишње прави ЖРУ концерт. Па то би чудо могло да се направи. Ма какви егзити, гитаријаде, фолкотеке... не би могли да приђу :)

Одличне идеје, обе. 

(Овако је почео Воксток)

Подели на овим сајтовима

@@verum est in beer,@@Midrash,

Могу ли ја да пјевам!!!? :)

Само да напоменем да годинама пјевам у хору, ако би неко случајно посумњао у моје способности :D :D :D 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ето га ЖРУ-бенд. НАступате на ЖРУ-аид-у. 

Подели на овим сајтовима

Наравно, треба што више људи и група да се окупи. Имали би бине за рок, поп, етно, црквену музику...

А за народњаке...

Подели на овим сајтовима

А за једног од вокала, нек` Звонко "види" тамо у Америке... Углавном пева боље од неких наших...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=11HAiFrOrRY#at=52

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...