Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

@@Sophrosyne,

Прегледала сам све слике :) Слава Богу, предивно! :) Је ли ова мала дрвена црквица само привремено, јер учини ми се да сам као видјела неке камене темеље, или је баш тако, мала и неће се градити ништа друго!!!?  

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@@Sophrosyne,

Прегледала сам све слике :) Слава Богу, предивно! :) Је ли ова мала дрвена црквица само привремено, јер учини ми се да сам као видјела неке камене темеље, или је баш тако, мала и неће се градити ништа друго!!!?  

To je svojevremeno bila baraka gdje se odlagao alat kada je rađeno arheološko iskopavanje tog mjesta, koje je inače vrlo značajno, ali se u međuvremenu transformisala u mjesto gdje se služi liturgija, dograđen je zvonik, priprata, obložena je materijalom od drveta...blagodat se izlila.  .smesko. Biće i Hram na tim vidljivim temeljima, na slavu Svih Svetih.

evo kako je to izlgedalo prije godinu i nešto:

1%2520190.jpg

1%2520042.jpg

1%2520186.jpg

1%2520189.jpg

Подели на овим сајтовима

@,

Е, ми више нисмо доле, преселили смо се, али ћемо долазити понекад - надам се.

Видели смо те пар пута уживо - у пролазу - и обоје смо закључили да си лепа (као и све јужњакиње), не само због слике :)

Подели на овим сајтовима

Не каже се "лепа", него убава... :)

Да, убавиња! :) (због жене сам скроз изгубио свој јужњачки акценат, морам се кориговати ... )

Подели на овим сајтовима

menjaj pol ako mislis da bi bio lepsi :P :P :P

Jes, pa da obnevidim tako, i jos i da izgubim nadmetanje.

Ako promenim pol mozemo da se takimicimo u dubini glasa samo.

I citanju sitnih slova bez pomagla.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...