Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@mlnrakic личиш на аватар.

К`о да ме је Роберто Равиола "правио"... gringrin

Подели на овим сајтовима

Ево једне зракопловне, испред зракомлата... Са много мање година и много мање кила...

ba49eb73.jpg

Подели на овим сајтовима

Ево једне зракопловне, испред зракомлата... Са много мање година и много мање кила...

ba49eb73.jpg

Jaви када организујеш неке повољне вожње за чланове жруа

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

fotografija1079e001e002.jpg

Dunjesa jako si lepa, nesvakidasnje. O lepoti koju posedujes su nekada pisani romani, pesme, ... vide li to ovi danasnji ... ?!

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Заиста.. Баш сте лепи браћо и сестрицеее!!! bighugbighug srcee srcee srcee

(Види се да смо Срби!)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• Гости

Заиста.. Баш сте лепи браћо и сестрицеее!!! bighugbighug srcee srcee srcee

(Види се да смо Срби!)

hahahhaaha sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

hahahhaaha sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol

Пронашло се и Јеленче.. :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Ma jašta, Srbi i odma' najlepši! ;) Po definiciji, a? :D

Што јес, јес.. 4chsmu1

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...