Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

сад се очекују коментари супротног пола.... .smesko.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

evo :D

2vjzymu.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

а што Моzz?...има и тога...ја се одушевим кад то видим у цркви...

naravno, ne sporim... moje iskustvo (i nije ne znam kolko) zaključuje onako kako sam napisao a stoji i druga opcija... mada, ne poznajem mnogo bračnih drugova gde oboje idu u crkvu i da su ok... čak mi trenutno na pamet pada samo 1 takav slučaj-na forumu su

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

naravno, ne sporim... moje iskustvo (i nije ne znam kolko) zaključuje onako kako sam napisao a stoji i druga opcija... mada, ne poznajem mnogo bračnih drugova gde oboje idu u crkvu i da su ok... čak mi trenutno na pamet pada samo 1 takav slučaj-na forumu su

Sto, caknuti su?

Подели на овим сајтовима

код нас у Београду има више случајева... :0104cheesy: .

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

jes blam.... al evo i moja iz vojske, služio u Mozartovom gradu (nije Salzburg)

prvi s desna

2002-2003

post-9734-0-57080300-1337115766_thumb.jp

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ја знам четири пара, али баш да се воле и да радосно живе. Када бих се замислио сетио бих се сигурно још. Са овима се прилично интензивно дружим.

Подели на овим сајтовима

Ја знам четири пара, али баш да се воле и да радосно живе. Када бих се замислио сетио бих се сигурно још. Са овима се прилично интензивно дружим.

дивно...ех, што смо ти ми жене романтичне....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

jes blam.... al evo i moja iz vojske, služio u Mozartovom gradu (nije Salzburg)

prvi s desna

2002-2003

o vojsko moja !!!!!!!!!! :D :D :D

jel i mi treba da stavimo sad slike iz vojske ? :D :D :D

• Волим 1

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...