Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ајде Срле, немој да те е мрзи.

Какав ћеш сутра бити адвокат ако те мрзи да научиш како се поставља слика и да је поставиш.

Прознозирам да ћу бити као онај адвокат са бившег Александровог аватара. :)

Али ево ваљда сам научио : о да :)))julijaaaaaamoja-julijaaa.jpg

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ево још једна-Отварање и освештање канцеларије повереништва Двери у Обреновцу...Али овде нас фали још много!424639_147757718678937_100003341291686_194778_1471719604_n.jpg

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Прознозирам да ћу бити као онај адвокат са бившег Александровог аватара. :)

Али ево ваљда сам научио : о да :)))

Je l si zamislio zelju :D?

Подели на овим сајтовима

Концерт Металике...мој најбољи пријатељ "дедица", добри мој Влада, бубњар "Неверних беба", и моја маленкост.

wyh6vfi3zqo7t9rx9ouf.jpg

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Je l si zamislio zelju :D?

Хах, не сећам се да је била фора са жељом, него ваљда је обичај да се Јулија пипне за онај најизлизанији део кипа и као имаћеш среће у љубави. Али ја сам био фин, јелте, по цену да остарим са кучетом. :D И био сам романтичан па сам у оном пролазу где сви остављају цедуљице са именом драге, оставио једну са именом Стела росе... :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Meni Solomon ovde lici na nekog rimskog imperatora... razmislja dal da predje Rubikon :)

Хмм...јесте да мало подсећам на Цезара, али...рекох ја као Цезар: "Алеа јакта ест"...али и зато убрзо рекох: "Вени, види, бриши" ;)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

je l se sećate kad se solomon registrovao na forum i krenuo da kači piratski sadržaj LOL

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...