Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Realno, slike su sve OK, ali suvise su genericke... daj neku sa zapletom, zene to vole... mislim, posto si nji` pozvao da biraju...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Realno, slike su sve OK, ali suvise su genericke... daj neku sa zapletom, zene to vole... mislim, posto si nji` pozvao da biraju...

има бре љута, замишљена и хепи и то у форми стрипа... па 'де ћеш већи заплет аман :)  нека где цепам дрва, а? ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan ::: рече

нека где цепам дрва, а?

Ne, nego `de unosis drva, ovako...

...

rugged-dude.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

37940017_2162855933986176_62562354599915

37914029_2162856287319474_86082850459305

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Кратос рече

Iju kakvo je ovo kamenjarsko izdanje?Tolika Miroljuba predavanja al džaba...:smeh1:

Za ovakvu tigricu ti kaze kamenjarka. Ccc

Povuci rec il izdaji na dvoboj.  ?

:ih5loz:

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan ::: рече

ију! поцрвенео сам...

што? срамота те што имаш мали нос, па матор си за комлексе, преазиђи то

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...