Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Vladan ::: рече

Опуштено... пола делиш са бебом :)

тако да биће ОК твоја линија  :dobro:

Vala, uze mi sve. Treba da pijem suplement gvožđa, hemoglobin mi pao, a ne pije mi se zbog propratnih neprijatnosti :0426_feel:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Natasa. рече

Vala, uze mi sve. Treba da pijem suplement gvožđa, hemoglobin mi pao, a ne pije mi se zbog propratnih neprijatnosti :0426_feel:

Има оне неке велике тамно браон ампуле, ваљда имају и бакар, кажу да се добро подноси и најбоље ресорбује гвожђе из њих, нажалост заборавио сам име...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan ::: рече

Има оне неке велике тамно браон ампуле, ваљда имају и бакар, кажу да се добро подноси и најбоље ресорбује гвожђе из њих, нажалост заборавио сам име...

Dali mi ampule, tot'hema se zovu, ali izazivaju razne neprijatnosti, samo mi još to fali :0426_feel:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Dali mi ampule, tot'hema se zovu, ali izazivaju razne neprijatnosti, samo mi još to fali :0426_feel:

Јесте то је то... ако ти оне изазивају непријатности онда пробаш нешто друго, има добрих тинктура али оне имају алкохол...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan ::: рече

Јесте то је то... ако ти оне изазивају непријатности онда пробаш нешто друго, има добрих тинктура али оне имају алкохол...

To ne smem.Nisam još probala suplemente, videću šta ću i kako ću ako nastavi da pada.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Natasa. рече

Dali mi ampule, tot'hema se zovu, ali izazivaju razne neprijatnosti, samo mi još to fali 

Мени често пада гвожђе, и преписивали су ми тотему. Пила сам неко време, и много ми је сметала (чираш сам). Плус - фарба зубе, па сам је пила на цевчицу. Онда су ми дали хеферол капсуле. Њих добро подносим, али их никако не узимам на празан стомак, нити уз беланчевине.  

П.С. Због боље ресорпције гвожђа, пар сати пре хеферола попијем Ц витамин од 1000 мг. 

То ми, за сада, најбрже помогне, па сам мирна неко време, а онда - ајд' Јово наново:stadaradim:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, ninaana рече

Lepa vena.

Slomio se trazeci pravi ugao po sobi kako bi uhvatio svjetlost na ruci i istakao venu, hahhaah:D

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Natasa. рече

Kako se ovo uzima i kakva je podnošljivost? Ne boji zube, stvarno mi nije do toga 7896634?

О карактеристикама лека прочитај овде

https://www.alims.gov.rs/ciril/files/lekovi/pil/515-01-6402-12-001.

Аовако изгледа кутија. Кошта око 500 дин. Има 30 капсула, и пије се једна дневно. Не боји зубе.

heferol.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...