Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 10/21/2016 at 12:25, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Не дирај ми моју ТЕГЕТ Ормани блузу! :)

Ма не смета, само би било фер да и вас две избаците неке слиџе, па да и ми остали мало оплетемо. :-P

E'o ti, opleti :)))

IMG_6669o.jpg

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 10/25/2016 at 23:52, Живана рече

E'o ti, opleti :)))

IMG_6669o.jpg

Da nis ti možda Lapis Lazuli lizuzu ili kako si se beše već zvala?:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Живана рече

Ma joook odakle ti to :D 

Al si se izuvijala u prnje ko da si prešla na islam mada maramče ti lepo stoji.:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Kratos рече

Al si se izuvijala u prnje ko da si prešla na islam mada maramče ti lepo stoji.:ani_biggrin:

Свако види шта хоће. Ти видиш жену која је прешла на ислам, а ја жену која је управо кренула на Venetian style party. :)))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Свако види шта хоће. Ти видиш жену која је прешла на ислам, а ја жену која је управо кренула на Venetian style party:)))

To nešto kao ono širom zatvorenih očiju?:)))

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Kratos рече

Ovo je slikano u pravoslavnom manastiru Uspenje Presvete Bogorodice ,i ovo je njihova odeca, da se zna, nisam otisla u teroriste :D  ...to cu kad se udam :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 27.10.2016. at 12:03, Живана рече

Ovo je slikano u pravoslavnom manastiru Uspenje Presvete Bogorodice ,i ovo je njihova odeca, da se zna, nisam otisla u teroriste :D  ...to cu kad se udam :ani_biggrin:

Јел носе и венецијанске маске ? :D

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, -Владимир- рече

Јел носе и венецијанске маске ? :D

Najsigurnije ti je da kad podjes sledeci put u manastir stavis masku pa da vidis sam kako ce da reaguju :D 

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, Живана рече

Najsigurnije ti je da kad podjes sledeci put u manastir stavis masku pa da vidis sam kako ce da reaguju :D 

Ја имам само овакве . :(

surgical-mask-for-sale-250x250.jpg

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, -Владимир- рече

Ја имам само овакве . :(

Moja je ljepša :)))
Maske2_1024x1024.png?v=1466511852

...a i ne magle mi više stakla od naočara, dok radim sa maskom.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...